Juanjo Prior (Badalona) s’uneix al projecte

El migcampista barceloní es presenta com el segon reforç en l’entramat defensiu després d’Aridane. Prior té 33 anys i una dilatada trajectòria a 3a Divisió i també a 2a B amb La Hoya Lorca i el CF Badalona, el seu últim equip. Ha firmat per una temporada i pot actuar tant de central o com de pivot gràcies a la seva bona col·locació. 

Juan José Prior Pérez (Esplugues de Llobregat, 1982), format en el futbol base del Santfeliuenc, gaudeix d’una àmplia experiència a 3a Divisió en equips com Sporting Mahonés, Alzira, La Roda, Torrevieja i La Hoya Lorca en dues etapes, l’última amb l’ascens a 2a B. Aquest curs passat ha defensat els colors del CF Badalona amb molt de protagonisme; 35 partits de titular i més de 3.000 minuts. És un central o pivot defensiu que destaca pel seu rigor tàctic, bona col·locació sobre el terreny de joc i amb facilitat per moure la pilota. Prior és un líder sobre el camp i un  jugador d’experiència contrastada que acumula diversos play-offs i ascensos i sap el pa que s’hi dóna en aquesta categoria tan exigent.

Benvingut a la Garrotxa, Juanjo! Molta sort!

Fotos: L’Esportiu de Catalunya / UE Olot

prior1

Leave a Reply