Aridane (CD Eldense), el primer fitxatge

El central canari, de 26 anys, es converteix en la primera incorporació de la Unió Esportiva Olot per al tercer curs a 2a Divisió B. Aridane, que prové del CD Eldense del mateix grup, signa per una temporada i destaca per la seva potència física i els dots de lideratge, a més d’una experiència notable a la categoria. 

Tot i la seva joventut, Aridane Hernández Umpiérrez (Fuerteventura, 1989) ja ha militat en un bon grapat d’equips abans de fitxar per l’Olot. En etapa juvenil va passar per Valladolid, Real Madrid i Fuerteventura, abans de jugar al Valladolid B i al Ceuta, ja a la 2a Divisió B. Després va firmar per l’Alavés, també a la categoria de bronze, per acabar al CD Eldense, en el qual va militar dues temporades a 3a Divisió i aquesta última a 2a B, convertit en un pilar bàsic per assolir la salvació en la promoció de descens. De fet, Aridane ja va exercir de capità en el duel que el conjunt d’Elda va venir a disputar a l’Estadi Municipal (foto). El canari és un central de perfil físic (1’88m/78 kg), de molt nivell tècnic i tàctic i potencialment amb marge de millora per créixer en la categoria. Ofereix un bon tracte de la pilota i ha exercit d’autèntic líder en els clubs que ha estat.

 Benvingut Aridane, això ja és casa teva!

_MG_5728

Fotos: Eldense CF // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply