Definit el nou cos tècnic del primer equip

Aquesta tarda s’ha presentat el nou staff tècnic del primer equip de la Unió Esportiva Olot. Una temporada més amb Antonio Rodríguez “Rodri” com a director d’orquestra i amb les principals novetats de Joan Miquel Salavedra com a entrenador de porters i de Joan Sánchez en la figura d’ajudant de camp. 

Rodri seguirà com a entrenador un curs més acompanyat d’Àlex Terma, el director esportiu i mà dreta del tècnic barceloní a la banqueta. En la preparació física continua Martí Matabosch i el canvi més destacat és en la figura de l’entrenador de porters, en la qual Joan Miquel Salavedra substitueix Pedro Puigcerver. Salavedra, natural de Sant Esteve d’en Bas, és un ex-jugador del club i ja té experiència en equips com la UE Llagostera (tres anys a 2a Divisió B on va coincidir amb Wilfred) i el CF Peralada. Actualment dirigia el Juvenil B de la Fundació Unió Esportiva Olot des la meitat de la temporada.

També s’incorpora Joan Sánchez com a ajudant de camp en els entrenaments de la primera plantilla. Sánchez és el coordinador del futbol base en l’etapa competitiva, càrrec que mantindrà, i estava entrenant el Cadet A de la UEO. Jaume Cros es manté com a analista de vídeo. Sense canvis en l’organigrama de la parcel·la esportiva amb el director esportiu, Àlex Terma, el secretari tècnic, David Comamala i el vicepresident esportiu, Dionís Cros al capdavant.

cos1.1

 Foto: Comamala-Rodri-Agustí-D.Cros-Terma

Salavedra-Sánchez-Matabosch-J.Cros 

Leave a Reply