Freixa torna com a coordinador del futbol base

El de Castellfollit de la Roca ha acceptat el repte de coordinar l’etapa formativa de la Unió Esportiva Olot i juntament amb Joan Sánchez (etapa competitiva, cadet A i juvenils) i Johny Agustí (enllaç i suport) seran els encarregats de potenciar el planter olotí. El carismàtic ex-jugador, retirat l’estiu passat després de 8 temporades a la UEO, no amaga la satisfacció per tornar al club de la seva vida i espera col·laborar en la formació de joves talents per nodrir el primer equip.

freixa(base) ENTREVISTA A JORDI FREIXA

Com s’ha cuinat tot plegat i sensacions d’aquest retorn tan especial?

Va sorgir l’opció parlant amb l’Àlex Terma i altra gent del club i estic molt content i  il·lusionat, és una altra manera de veure el futbol. Estic encantat de tornar al club que tant m’estimo i tinc moltes ganes de començar aquesta nova etapa a l’Olot.

Quina tasca desenvoluparà Jordi Freixa exactament?

Faré de coordinador de la base en l’etapa de formació dels jugadors (d’alevins fins al cadet B). Tindré en Joan Sánchez i en Johny Agustí que em donaran un cop de mà i la meva funció serà intentar ajudar al màxim perquè el club millori i a la vegada jo també pugui progressar, ja que serà la meva primera experiència en aquest àmbit. Serà un aprenentatge mutu.

*FOTO: Joan Sánchez- Alex Terma (director esportiu)- Jordi Freixa // Freixa, homenatjat. Martí Albesa-UE Olot

Per tant, tens ganes de seguir molt vinculat al món del futbol, no?

I tant! Tinc molta il·lusió per aprendre i també per transmetre tot el que jo he viscut com a futbolista a les noves generacions. Vull ajudar als entrenadors i en tot el que faci falta perquè l’Olot pugui anar creixent i  tots remem en la mateixa direcció.

I tot esperant que surtin els nous Freixa, Abel, Uri o Hostench. 

La veritat és que tal i com està actualment el món del futbol, la base és un element súper important. Com més jugadors es formin, el primer equip se’n veurà més beneficiat. Tot això no comporta un elevat cost econòmic i si un club com l’Olot té un planter fort i potent, també és un al·licient per a la resta de la comarca i també per a tota la demarcació de Girona. El futbol formatiu és on el club pot posar els fonaments per créixer d’una forma més estable i jo posaré el meu granet de sorra per intentar tirar-ho endavant. 

Ben tornat a casa, Jordi!! I molta sort en aquesta nova etapa!

terma2Foto: Sánchez – Terma – Sala – Agustí – Cros – Freixa

 

Leave a Reply