Joan Sánchez agafa les regnes del Juvenil A

L’actual coordinador del futbol base passa a ser també el nou entrenador del Juvenil A, que té la missió de nodrir de jugadors al primer equip i si es pot, buscar l’ascens de categoria. Sánchez substitueix Rafel Iglesias i Cesc Solé, als quals només tenim paraules d’agraïment per contribuir en la progressió dels joves jugadors de la casa. 

Joan Sánchez, nascut a Terrades (Alt Empordà) fa 26 anys, es convertirà en el nou tècnic del Juvenil A, que milita a la categoria de Preferent i que enguany ha acabat en la 3a posició amb una clara línia ascendent. Abans que res, des del club volem agrair la feina feta i la implicació dels dos entrenadors, Rafel Iglesias i Cesc Solé, que tanquen la seva etapa a la UEO. Agafa el relleu Sánchez, que mantindrà el càrrec de coordinador de l’etapa competitiva (cadets i juvenils) i ho compatibilitzarà amb la tasca d’ajudant de camp del primer equip. L’empordanès estarà acompanyat per Ignasi Grabolosa i aquesta és la seva declaració d’intencions com a tècnic:

Joan Sánchez: “Molt content, amb moltíssima il·lusió, hi ha un projecte molt bonic i és evident que la directiva hi aposta al màxim. M’hi sento molt identíficat, ja porto tres anys aquí i tinc moltes ganes per seguir treballant”.

“L’objectiu primordial del Juvenil A és el mateix que tot el futbol base, formar jugadors pel primer equip. Durant l’any hi hagut diversos jugadors que han entrenat amb el Segona B i han ofert un bon nivell, hi ha el cas d’en Lluc Banús o en Xerry Roura (*amb fitxa del primer equip) que és un tema molt interessant. Això és tant o més important que pujar de categoria”

“Tots els equips que agafo vull que estiguin el més amunt possible, és obvi que volem ascendir a Nacional però no és una prioritat, no m’ho plantejo d’inici. La temporada és molt llarga, el futbol és molt capritxós i hi ha mil coses que influeixen. Nosaltres hem d’anar a la nostra amb una idea fixa i clara”

Leave a Reply