La pretemporada, fil per randa

La Unió Esportiva Olot començarà els entrenaments el dijous 9 de juliol amb els nous reforços i els jugadors que es mantenen del curs passat, a  més d’alguns juvenils i futbolistes que estaran a prova. Com a partits amistosos més destacats, els de Rodri s’enfrontaran al Girona (Segona A), en el Trofeu Sant Aniol, l’Escala, el Figueres i també disputaran el clàssic Torneig de l’Estany, a més de les eliminatòries de la Copa Catalunya. Tot plegat, abans de l’inici del campionat de lliga de Segona B que està previst pel cap de setmana del 20 i 21 d’agost. 

PARTITS DE PRETEMPORADA:

Dissabte 18 de juliol a les 20h: FC L’Escala (1a cat) – UE OLOT

Dissabte 25 de juliol a les 19:30h: UE Figueres (3a) – UE OLOT

Dissabte 1 d’agost: 1a eliminatòria COPA CATALUNYA: AEC Manlleu – UE OLOT (20:30)

Dijous 6 d’agost: Triangular TORNEIG DE L’ESTANY: CE Banyoles-UE Figueres-UE OLOT

Dissabte 8 d’agost: 2a eliminatòria COPA CATALUNYA

Diumenge 9 d’agost a les 19:30: TROFEU SANT ANIOL (UE OLOT – GIRONA FC)

Diumenge 22 d’agost: inici campionat lliga SEGONA B

 

Leave a Reply