Lluc Banús es foguejarà al Peralada (3a Div)

El jove central de Santa Pau, que surt de juvenils amb unes condicions prometedores, marxa cedit al club empordanès de 3a Divisió amb l’objectiu d’evolucionar com a jugador i de tornar a l’Olot amb l’experiència necessària per a poder competir a Segona B. 

Al CF Peralada, Banús coincidirà amb Arnau Sala i Xavi Punsí, ex-entrenadors de l’Olot que ja el van tenir a les seves ordres en alguns entrenaments de la temporada passada. El garrotxí, un defensa de gran projecció i amb molt marge de millora, intentarà aprofitar l’oportunitat i esgarrapar minuts en una lliga tan competitiva com la 3a Divisió i en un equip que ve de signar un any prou bo en el seu retorn a la categoria.

A continuar amb la formació, Lluc!! Ens retrobem ben aviat!

Leave a Reply