Pas endavant en els serveis mèdics

Aquesta tarda s’ha presentat el nou organigrama mèdic de la Uniío Esportiva Olot amb Quim Danés al capdavant com a directiu responsable dels serveis mèdics. Les grans novetats són la incorporació d’un metge amb dedicació plena, el doctor Jose González i de l’assessorament extern de Ramon Vilà, que coordinarà la fisioteràpia amb l’arribada de dos joves professionals, Jordi Vinyes i Joan Comas. 

El club continua la seva professionalització i el procés de creixement també té en compte l’organigrama mèdics, que cada vegada afegeix més elements per treballar amb les màximes garanties. Així doncs, els serveis mèdics encapçalats per Quim Danés de la junta directiva han apostat per contractar un metge a jornada complerta, Jose González, que és d’Olot i un vell conegut del club, ja que havia treballat amb nosaltres en anys anteriors. L’altre reforç destacat és l’ajuda externa de Ramon Vilà, que té un centre molt avançat de fisioteràpia i que coordinarà aquest àmbit. En contacte constant amb Martí Matabosch, que continua com a encarregat de la preparació física, Vilà supervisarà la tasca dels dos nous fisios, Jordi Vinyes i Joan Comas, que tot i la seva joventut tenen un nivell òptim i supliran així Albert Plana, Ramon Jolis i Marc Julià, que ens han deixat aquesta temporada i que des d’aquestes línies els agraïm tots els serveis prestats i la implicació mostrada en l’exercici de la seva activitat.

Quim Danés: “Crec que destinem prou recursos com per poder garantir que el criteri de salut associat a l’esport anirà molt bé. Potser ens faltaria introduir el concepte de la nutrició, però encara ens queda camí per créixer i esperem que el cos tècnic sigui capaç de dissenyar un equip amb bona gent, esportistes i que sàpiguen competir. Estic il·lusionat perquè per part nostra l’esforç no defallirà, hi posarem tots els ingredients que bonament sabem perquè l’objectiu sempre és seguir millorant en aquest sentit”.

Ramon Vilà: “Intentarem que aquest any no tinguem gaires lesionats i portar la coordinació conjuntament amb el metge i el preparador físic. La meva feina és basa en donar tota la meva experiència esportiva als fisios que arriben nous. Són nois joves, amb moltes ganes de treballar i necessiten un cop de mà. Marcarem les pautes de fisio, recuperació dels jugadors lesionats i coordinarem el material extra del club com proves mèdiques. Faré aportacions puntuals i de suport extern del club”.

 

Foto: Martí Matabosch – Jose González – Quim Danés – Ramón Vila – Joan Comas – Jordi Vinyes

Leave a Reply