Gato (Cartagena) s’enfila a la UEO

L’extrem dret granadí s’incorpora a la disciplina de la Unió Esportiva Olot i esdevé el quart fitxatge per a la nova campanya. “Gato” té 26 anys i acumula 4 temporades consecutives a Segona B, l’última al FC Cartagena, on ha ofert les seves principals virtuts; rapidesa, habilitat i atreviment per la banda dreta de l’atac.  

Antonio Jesús Ramos Rincón, conegut futbolísticament com a “Gato” (Loja, 1989/ 1.68 m, 66 kg), és un jugador específic de banda que destaca per la seva velocitat, un extrem pur que és capaç d’aportar dinamisme, desequilibri i també gol des del carril dret de l’engranatge ofensiu. Ve de jugar fins a 38 partits (27 de titular) en un dels conjunts més importants del grup quart de Segona B, el  FC Cartagena, i ha aconseguit veure porteria en 4 ocasions. L’andalús es va formar en les categories inferiors del Màlaga CF i també ha passat pel Loja CD, el Lucena CF i el Cádiz CF, on va coincidir mitja temporada amb Antonio Rodríguez “Rodri”, l’actual entrenador de l’Olot.

Benvingut a la UEO, “Gato”!! Et desitgem una temporada plena d’encerts individuals i col·lectius!

Foto: JL Zapata (nosoloefese.es)

Leave a Reply