Coro decideix marxar al Japó

La Unió Esportiva Olot i el FC Imabari japonès han arribat a una entesa pel traspàs dels drets federatius de David Corominas. El club ha ha respectat la voluntat del jugador d’acceptar una proposta molt atractiva després de dues temporades on Coro s’ha erigit com un dels futbolistes més destacats i s’ha integrat plenament a la ciutat. Desitgem tota la sort del món al talentós extrem maresmenc, que provarà sort a l’altra punta del planeta. 

Coro va arribar a l’Olot procedent del CE L’Hospitalet i ben aviat ja es va convertir en un dels puntals del primer any de la història del club a Segona B. Va jugar fins a 36 partits i va marcar 13 gols, una xifra molt destacable. Aquesta temporada també ha estat un dels jugadors més utilitzats (3.123 minuts repartits en 37 partits) i ha anotat 5 dianes. Després d’unes intenses negociacions i d’una temptadora oferta econòmica, s’ha arribat a un acord per a la sortida de Corominas al FC Imabari, club de nova creació (2012) de la lliga Shikoku del Japó. La UEO ha posat totes les facilitats per satisfer la voluntat del jugador, que ha pres la decisió de canviar d’aires i posarà rumb a l’aventura asiàtica. Des del club només ens resta agrair-li les tardes de glòria que ens ha donat amb els seus gols i assistències i tanmateix augurar-li un futur pròsper i prolífic en els següents camins que triï en el món del futbol.

Fins aviat, Coro!! Sempre t’estarem agraïts per la teva implicació personal i futbolística! Això és casa teva!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

—-

Carta de comiat de DAVID COROMINAS:

“Marxo. Han estat dos anys plens d’experiències inoblidables, tant futbolístiques com personals. He crescut com a jugador i també com a persona. Tots i cadascun de vosaltres m’heu fet sentir com un olotí més: directius, cos tècnic, companys i la gran afició, tots els que m’han acompanyat en aquestes dues temporades a la Unió Esportiva Olot. M’emporto un tros de la Garrotxa amb mi al Japó… Fins aviat amics!”.

Leave a Reply