Musa fa el salt a Segona A (Nàstic)

La Unió Esportiva Olot i el Nàstic de Tarragona han arribat a un acord per traspassar els drets federatius del lateral mataroní al Nou Estadi. Musa, de 23 anys, s’ha erigit en una de les grans revelacions de la temporada amb les seves cavalcades per la banda i farà realitat la seva voluntat de jugar a la categoria de plata del futbol estatal.  

L’Olot perd un dels seus joves valors. Musa, arribat des de l’Hospitalet l’estiu passat, va trobar a a la Garrotxa el punt d’estabilitat i de confiança que li havia mancat en el seu anterior equip. El maresmenc s’ha consagrat a la categoria de bronze amb 31 partits disputats (1.787 minuts), 19 com a titular i també ha marcat 2 gols. La seva participació ha anat in crescendo a partir de l’arribada de Rodri i ha estat un dels indiscutibles a l’onze inicial. Després d’unes intenses negociacions, amb el Girona FC com un dels altres equips interessats, el club olotí ha decidit acceptar la interessant oferta econòmica del Nàstic de Tarragona amb la qual Musa podrà estrenar-se a Segona A aprofitant l’oportunitat que li ha brindat el conjunt grana.

El comiat de MUSA BANDEH:

“Vull agrair als companys el tracte rebut durant tot l’any, també donar les gràcies al míster per la confiança que ha mostrat en mi i vull desitjar molts èxits a tota la família de l’Olot. M’ho he passat molt bé aquest any i m’he sentit molt estimat des del primer dia, hi ha una afició fantàstica que ha aguantat el tipus en els moments més durs i han seguit animant a l’equip quan més ho necessitàvem. Us trobaré a faltar”.

I nosaltres, molt agraïts per la teva dedicació i entrega, et desitgem un futur brillant a Segona A! T’ho mereixes, Musa! 

Foto: Martí Albesa-UE Olot

 

Leave a Reply