Marcel Serramitja (Girona FC), aire fresc en atac

La Unió Esportiva Olot aconsegueix la cessió del davanter cellerenc, un dels joves talents de Montilivi. Serramitja, de 20 anys, ha signat una gran temporada al Girona B (1a Catalana) marcant 15 gols i entrenant-se regularment amb el primer equip. Un punta o segona punta amb olfacte que espera continuar el seu període de creixement al nostre club. 

Marcel Serramitja (La Cellera de Ter, 1994 / 1’84 m, 74 kg) és un davanter format en el futbol base de Girona FC, en el qual ha destacat especialment en el filial, signant bones temporades amb xifres destacades de gols. Habitualment també ha format part de la sessions del primer equip, amb el qual ja ha disputat alguns partits amistosos i de Copa Catalunya. De la fornada dels Gumbau, Vivancos i companyia, el selvatà pot situar-se en la posició de davanter centre o bé com a acompanyant, aprofitant el seu bon joc d’esquenes i la capacitat per associar-se. Té bon tir amb les dues cames, a Torres de Palau li han vist més d’un gol des de la llarga distància, i és solidari sacrificant-se per a l’equip quan toca. Serramitja, que aquesta tarda ja s’entrenarà amb els seus nous companys, arriba en qualitat de cedit fins a final de temporada, una operació en la qual agraïm les facilitats mostrades pel Girona FC, tot esperant que l’acord sigui satisfactori per les parts implicades.

Sigues benvingut a la UEO, Marcel!! Que no s’aturi la teva progressió, sort i encerts! 

marcel2

Leave a Reply