Vallho (Llagostera) apuja el llistó

La Unió Esportiva Olot sedueix el futbolista silenc, que ve a complementar la línia defensiva després de la pèrdua d’Aridane. Vallho, de 28 anys, signa per un any amb opció a un altre i és un central esquerrà alt, fort i contrastat, també amb minuts a Segona A, que ha estat un dels grans actius de l’època daurada de la UE Llagostera. 

Marc Vallhonesta Carreras, conegut futbolísticament com a “Vallho”, (Sils, 1986 / 1’88 m, 78 kg) va sortir del futbol base del Vilobí, després absorvit pel Girona FC, amb el qual va debutar a Segona B en edat juvenil. Després va militar al Figueres (1a Catalana) i va estabilitzar-se a la 3a Divisió en conjunts com el Banyoles i el Cassà abans de fitxar per la UE Llagostera. Sens dubte, en el club llagosterenc ha viscut els millors anys de la seva carrera esportiva liderant la defensa amb una regularitat envejable i assolint dos ascensos per coronar-se a Segona A. No obstant, aquest curs només ha pogut jugar 6 partits per culpa de les lesions i ara espera recuperar el seu millor nivell al nostre club. Des de Llagostera el defineixen com “un central de bandera”, contundent i de bon joc aeri però també ràpid al tall. I com a persona, assenyalen que Vallho és un company dels que fan vestuari, seriós i treballador. A més, el silenc té vincles familiars a la Garrotxa i com Jose Martínez o Albert Blázquez és un altre reforç de la província de Girona, un valor afegit. 

Benvingut a la UEO, Vallho!! Esperem que segueixin les alegries i els èxits en la teva carrera!

Foto: uellagostera.com

vallho3Foto: Vallho, presentat aquesta tarda abans de l’entrenament

 

Leave a Reply