El primer escaló

L’Olot afronta el primer duel de la pretemporada a l’Escala (dissabte, 20h) amb l’objectiu d’anar acoblant les noves incorporacions i agafar el to físic necessari per a l’inici de lliga. Al davant, un conjunt empordanès que s’ha reforçat a consciència per repetir el bon paper a 1a Catalana. Pepu Soler, cedit als locals, viurà el seu partit més especial. 

La pilota ja torna a rodar, i ja en teníem ganes. Encara que sigui un amistós, demà es dóna el tret de sortida al curs futbolístic 2015-16. Un projecte renovat amb moltes cares noves que podrem veure en acció al camp de l’Escala. El porter August Conesa, els defenses Vallho, Jose, Prior, Blázquez o Luismi, els migcampistes Sana, Sergio Ortiz, Gato o el davanter Marcel Serramitja. Es perdran aquest primer matx jugadors tocats o lesionats com Héctor Simón, Rojas, Èric Reverter i un Abel Solé que enfila la recta final de la recuperació. Una arrencada contra un rival teòricament assequible en la qual Rodri pot dur a terme experiments i proves amb futbolistes que han realitzat la pretemporada com l’extrem Kike Sánchez (Espanyol juvenil), precisament nascut a l’Escala, Ivan Ruiz (Besalú) o els prometedors juvenils que pugen amb força com Àlex Campos, Alal o Ferrusola.

El rival, entrenat per Pitu Batlle, és un clàssic dels estius amb la UEO. Sense anar més lluny, el juliol passat es van enfrontar amb un resultat de 0-5 pels olotins. Tot i que han perdut homes com Sile o Casagran, els escalencs s’han reforçat amb jugadors com l’ex-Olot Marc Teixidor i Robert Negre (La Jonquera), Pep Roca (Vilamalla), Èric Ridao (Gironès-Sàbat juvenil) i Pepu Soler, el nostre davanter cedit al club d’on va sortir. L’objectiu està clar, consolidar-se a la 1a Catalana i mantenir el nivell competitiu mostrat en l’any anterior.

Per tant, tots els ingredients per gaudir d’un gran espectacle a l’Alt Empordà. Us hi esperem!! No us ho perdeu, que s’estrena el nou Olot i això fa molt bona pinta!

Foto: Canelada i Rojas, en el partit de l’estiu passat // GolCat.com

Leave a Reply