Marcel convida a una altra ronda (Manlleu 0-1 OLOT)

Un bon gol del cellerenc en l’últim suspir desencalla un derbi de Bracons intens i travat. El Manlleu ha presentat batalla i ha gaudit de les seves opcions però finalment ha claudicat a nivell físic. L’Olot s’enfrontarà al Figueres en la següent eliminatòria en una setmana frenètica amb tres partits en quatre dies.

Els primers minuts han estat de tempteig, amb els dos equips situant-se sobre el terreny de joc i estudiant l’adversari. És per això que les ocasions han brillat per la seva absència i s’ha imposat el migcampisme i el joc tàctic per damunt dels detalls de qualitat. Els homes de Rodri han volgut proposar el seu estil, però l’agressivitat del Manlleu i les dimensions reduïdes del camp han dificultat de mala manera la circulació de pilota. De bagatge ofensiu, un parell de rematades als dos bàndols: Uroz ha estat el més perillós pels osonencs mentre que Prior, desviant una falta d’Ortiz, i Sana, amb una mitja volea, han volgut desfer l’empat. Abans del descans, Wilfred ha salvat els mobles a un xut a boca de canó de Martí Soler i Blazquez, que avui jugava d’interior esquerre, no ha pogut superar Segovia amb una vaselina.

A la represa s’ha mantingut la mateixa exigència física i intensitat, ja que els dos conjunts no estaven disposats a regalar el bitllet per a la següent fase de la Copa Catalunya. Sana i Ortiz han tornat a avisar abans que Marcel Serramitja, acabat d’entrar per Xerry, topés amb el porter local quan ho tenia tot a favor per superar-lo. Ball de canvis en els segons 45 minuts i Sergio Ortiz, el cordovès, que seguia insistint a pilota aturada, la seva especialitat. Els osonencs, amb Canal com a líder de la defensa, aguantaven com podien i firmaven els penals amb els ulls tancats fins que ha aparegut Marcel. El jove de la Cellera de Ter s’ha desfet d’un rival amb un gran control i ha definit amb un tir creuat impossible per Segovia. Ja en temps afegit i sense reacció manlleuenca, Serramitja ha donat el pas a la següent ronda on tindrem el Figueres, que ha guanyat el Peralada als penals, com a escull. Presumiblement serà dissabte a Vilatenim i abans, concretament dijous, hi haurà el triangular a Banyoles amb el mateix Figueres i el conjunt local. L’atapeïda setmana es tancarà amb el Trofeu Sant Aniol davant el Girona FC, diumenge a les 19h a l’Estadi Municipal. Seguim millorant!! Bé UEO, estem en la bona direcció!

FITXA TÈCNICA

AEC Manlleu: Segovia, Ot Bofill (Borja, 78′), Roger (Muntada, 62′), Maik (c), Canal, Ballús, Martí Soler, Oriol Esteve, Oscar Uroz, Joshua (Gerard Muñoz, 62′) i Pol Coll. 

UE Olot: Wilfred, Xerry (Marcel, 57′), Vallho, Prior, Luismi, Èric Vilanova, Gato (Kike, 80′), Sana (Allal, 80′), Uri (c) (Reverter, 68′), Sergio Ortiz i Blázquez.

Gols: 0-1, Marcel (93′)

Àrbitre: Cristian López Carballo. Ha amonestat Oriol Esteve (Manlleu) i Sana (Olot).

Incidències: partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya amb la presència de 324 espectadors al camp Municipal de Manlleu. 

Leave a Reply