Eliminats per la mínima (UE Figueres 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot no ha pogut seguir el seu trajecte en la Copa Catalunya i s’ha vist superat per un Figueres que n’ha fet prou amb una diana de Pedro en la recta final. Rodri ha repartit els minuts pensant en el partit de demà contra el Girona i el juvenil Ferrussola s’ha estrenat com a titular amb bona nota a l’eix de la defensa.

Els dos equips es coneixien prou bé després dels dos partits anteriors i això s’ha plasmat sobre el terreny de joc. Primera part molt tàctica en la qual ambdós conjunts tenien la idea clara de dominar a través de la pilota. Ha estat un període igualat amb domini territorial de l’Olot, que ha fet mal amb la velocitat de Gato per l’esquena de la defensa. Luismi, el jove lateral madrileny, també s’ha animat amb un tir des de la llarga distància mentre que els figuerencs han provat fortuna a través de Revert, el seu home gol. Sergi Ferrussola, futbolista del juvenil, ha acompanyat Rojas a l’eix de la defensa i Kike Sánchez, l’escalenc, s’ha mantingut a l’extrem. Rodri ha preferit reservar alguns homes importants com Wilfred, Jose, Héctor o Sergio Ortiz, que arrosseguen molèsties físiques i ha volgut dosificar els minuts per a tothom.

La mateixa tònica ha continuat a la represa, amb molta pressió dels dos costats i poques oportunitats remarcables. El mateix Kike n’ha tingut una de perillosa amb un xut potent que ha marxat ben a prop de la porteria de Prunés. Els dos tècnics han mogut la banqueta i la UEO s’han incorporat Prior, Marcel, Reverter i Vallho i més tard Allal i Argelagués, dos joves que han donat frescor en la recta final. Marcel Serramitja, molt actiu, ha pogut desequilibrar la balança però no ha encertat en rematar després de marxar de tres jugadors. A l’altra banda, els de Vílchez combinaven amb èxit fins a tres quarts de camp però no trobaven la profunditat fins que Pedro del Campo ha executat un contraatac per desfer la igualada (82′). De fet, aquest ha estat el primer gol que encaixem en tota la pretemporada. Els garrotxins no han llançat la tovallola i han fet un pas endavant buscant el gol de l’empat per forçar els penals i seguir vius a la competició, però la defensa figuerenca ha impedit qualsevol acció ofensiva important. Els de Vilatenim han aconseguit el bitllet per a la 3a ronda de la Copa Catalunya amb un resultat ben ajustat i la UEO queda fora del torneig després d’oferir una imatge digna i presentant oposició ferma en tot moment. Demà, nova ració amb el Trofeu Sant Aniol i la visita del Girona FC a l’Estadi Municipal (19:30), un test d’alt nivell per intensificar la preparació.

UE Figueres: Prunés, Quimo, Masó, Chicho, Cunill (Sergi Romero, 60′), Ferran Grau (Venzal, 60′), Pedro, Roger Vidal, Revert (Adrià Casanova, 70′), Serramitja (Brugué, 46′) i Ritxi (Varese, 75′).

UE Olot: August, Blázquez, Luismi(Argelagués, 60′), Ferrussola, Rojas (Prior, 46′), Abel Solé (Vallho, 46′), Gato (Reverter, 46′), Sana, Èric Vilanova (Allal, 60′), Uri (Marcel Serramitja, 46′) i Kike.

Àrbitre: Víctor Garcia Verdura. Ha amonestat Chicho i Venzal, del Figueres, i Sana i Kike, de l’Olot.

Gols: 1-0, Pedro (82′).

Espectadors: Uns 400 a l’Estai de Vilatenim

 

Foto: Èric Vilanova, lluitant amb Roger Vidal. // David Planella

Leave a Reply