Futbol a tres bandes a Banyoles

Aquest dijous torna un clàssic de l’estiu, el Torneig de l’Estany, que enguany arriba a la 46a edició. Aquest cop serà en format triangular entre CE Banyoles (2a Catalana), UE Figueres (3a Divisió) i el nostre equip, que carrega bateries per un cap de setmana ben atapeït i avui es repartiran els minuts per a tothom, també entre els més joves. 

A principis d’agost sempre arriba una cita ineludible per als aficionats al futbol gironí. I és que el Torneig de l’Estany s’ha convertit en un autèntic referent històric com demostren les 46 edicions que se n’han disputat. Aquest estiu s’ha decidit canviar el sistema i es resoldrà tot en un sol dia en un format de triangular. Obriran el foc la UE Figueres i l’Olot (20h), que per cert es veuran les cares 3 cops en 15 dies, després jugarà el CE Banyoles contra el perdedor del primer partit (21h) i acabarà el conjunt local, dirigit per Albert Parés, amb el guanyador del duel inicial (22h). Tots els partits es disputaran a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles. En l’edició de l’any passat, el Girona B va ser-ne el campió i la UE Olot va quedar en tercera posició amb un equip farcit de juvenils. No és descartable que es torni a apostar per aquesta opció tenint en compte que el dissabte jugarem la 2a eliminatòria de la Copa Catalunya a Vilatenim (20h) i el diumenge rebrem el Girona FC en el Trofeu Sant Aniol (19:30h). Setmana intensa a nivell competitiu que de ben segur ens farà créixer com a bloc. En principi, avui descansaran per precaució Héctor, Rojas, Jose, Sergio Ortiz i Xerry.

Foto: Héctor Simón davant Gerard Muñoz en l’edició anterior. // L’Esportiu de Catalunya

 

Leave a Reply