Calendari #2BG3 2015-16

La Real Federació Espanyola de Futbol ha fet públic aquesta tarda el calendari dels grups de Segona B. Pel que fa als nostres interessos, la Unió Esportiva Olot s’estrenarà a l’Estadi Municipal davant el CD Alcoyano el cap de setmana del 22 i 23 d’agost. Els de Rodri tindran un inici complicat amb la sortida al camp del Villarreal B de Carlos Martínez, la visita del Lleida Esportiu (Festes del Tura) i el desplaçament a Reus abans de rebre el Barça B a casa. Els dos viatges a Mallorca, Atlètic Balears i Llosetense, seran a la primera volta (octubre i desembre) i l’últim partit de lliga també serà a la Garrotxa, en aquest cas contra l’Atlètic Llevant el cap de setmana del 14 i 15 de maig.

Us deixem detallat tot el calendari del Grup 3 de Segona B:

–>   http://cdn2.sefutbol.com/sites/default/files/cal/2b_15_16-g3.pdf (*PER DESCARREGAR)

calendari1calendari2

calendari3calendari4

 

calendari5calendari6

calendari7

 

Leave a Reply