Un déjà vu i un debut de traca a l’Estadi

Després d’imposar-nos ahir a Banyoles en el triangular del Torneig de l’Estany, tenim per davant un cap de setmana de màxima exigència amb el duel de Copa Catalunya a Vilatenim (demà, 20h) i la visita del Girona FC en el Trofeu Sant Aniol (diumenge, 19:30), que servirà per presentar les noves incorporacions davant de l’afició. 

Torneig Estany: es va imposar la lògica a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó i l’Olot es va proclamar campió del triangular després d’aconseguir les dues victòries. Contra la UE Figueres (3a Divisió), Rodri va presentar un onze amb Alex Campos, Argelagués, Vallho, Rojas (c), Èric Vilanova, Kike, Isma Traoré (a prova), Blàzquez, Marcel i Reverter. El resultat va ser de 0-1 amb gol de Kike al minut 43. Contra el CE Banyoles (2a Catalana), el tècnic barceloní va alinear Campos, Felipe Gaitán, Luismi, Juanjo Prior, Ferrussola, Abel (c), Gato, Sana, Allal, Reverter i Traoré. Els olotins van vèncer per 0-3 amb dianes de Gato i dos de Marcel Serramitja per coronar-se amb el primer lloc de la 46a edició del Torneig de l’Estany. El capità Abel Solé, que va recollir el guardó de campió, va reaparèixer de la lesió mentre que van descansar per precaució homes com Uri Santos, Wilfred, Héctor, Jose, Sergio Ortiz o Xerry.

Copa Catalunya: després de la victòria in-extremis al camp del Manlleu, avancem ronda en la competició catalana amb l’aparellament contra la UE Figueres, un rival ben conegut en aquesta pretemporada. De moment els precedents somriuen a la UEO amb dos triomfs per la mínima i amb idèntic resultat (0-1).  El matx serà demà a les 20h a Vilatenim  i tornarà a haver-hi rotacions en l’onze titular per dosificar els jugadors i repartir els minuts al màxim. En cas de superar aquesta 2a eliminatòria, el proper rival sortiria de l’enfrontament entre Palamós CF i Cerdanyola FC, ambdós de 3a Divisió. La propera ronda s’ha de disputar el següent cap de setmana (15-16 agost).

Trofeu Sant Aniol: aquest diumenge arriba el plat fort de l’estiu, aquell partit que tots els aficionats estan esperant amb candeletes. No només perquè és l’estrena davant l’afició a l’Estadi Municipal, i més en un any de renovació profunda a la plantilla amb més d’una desena de fitxatges, sinó per l’entitat de l’adversari, un Girona FC que va fregar amb la punta dels dits l’ascens a 1a Divisió. Aquest estiu, els de Pablo Machín s’han reforçat amb joves prometedors de Segona B com Rubén Alcaraz, Jairo Morillas o Pol Llonch que s’uneixen als Pere Pons (que tornarà a Olot), Granell, Eloi, Mata, Becerra… un equip d’autèntic luxe i amb gent de les contrades. Un duel ben especial per a Jose Martínez, ex-capità i un dels emblemes de Montilivi, i també per a Marcel Serramitja, cedit pels gironins a la Garrotxa, que ja ha anotat 3 gols en aquesta pretemporada. El partit, que s’emmarca en el Trofeu Aigües de Sant Aniol, es disputarà a les 19:30 a l’Estadi i desitgem que hi hagi una bona entrada i es vegi un gran espectacle. Es mantenen els preus del curs passat amb entrada gratuïta per als socis. Us hi esperem! FEM CRÉIXER L’OLOT!

Disseny cartell: Àlex Casas

Leave a Reply