Vencedors amb remuntada (UE OLOT 2-2 Girona FC)

La Unió Esportiva Olot s’ha emportat el 4rt Trofeu Sant Aniol després de culminar una gran reacció a la represa. Rubén Alcaraz ha encarrilat el matx per al Girona, però Luismi, amb un golàs, i Héctor de penal han equilibrat el duel. Als penals, i sota una intensa pluja, Wilfred i el jove Allal s’han convertit en els protagonistes de la victòria davant més de 1.300 espectadors. 

El Trofeu Sant Aniol no ha decebut a les expectatives i ha estat un partit vibrant, amb alternatives i amb un final ben emocionant. La primera part de la UEO ha estat boníssima, sense intimidar-se, generant joc per les bandes i arribant amb freqüència fins a tres quarts de camp. Gato ha tornat a ser el principal desllorigador i Èric Vilanova s’ha mostrat molt descarat provant el xut a porteria en diverses ocasions. El Girona, un autèntic equipàs de Segona A farcit de jugadors contrastats i de joves emergents, també ha gaudit de les seves aproximacions, especialment remarcable un tir de Felipe que Wilfred ha pogut desviar. I així ens n’hem anat al descans, sense gols però amb molta intensitat i igualtat en totes les facetes del joc.

A la represa han començat a pesar les cames dels homes de Rodri, que ahir van tenir partit a Figueres, mentre que els de Machín estaven més frescos ja van ajornar el seu duel amb el Lleida Esportiu. Aquests moments d’indecisió els ha aprofitat a les mil meravelles Rubén Alcaraz, l’ex de l’Hospi, que ha marcat dos gols de forma pràcticament calcada; dos cacaus forts des de la frontal enmig d’un bosc de cames (55′ i 62′). I en el Trofeu Sant Aniol no podia faltar un homenatge a l’aigua amb el ruixat que ha caigut en la segona part i que ha malmès la gespa. Haurà anat bé per aclarir les idees dels olotins, que han retallat diferències amb un gol de traca i mocador de Luismi; el jove madrileny ha marxat de tothom a la banda i s’ha inventat una paràbola des del vèrtex esquerra impossible pel porter visitant (72′). El gol ha esperonat el públic, que començava a creure en la remuntada contra els de Montilivi. I més a partir de l’entrada d’Héctor Simon, el timó de l’equip, que debutava en la pretemporada i ha estat determinant per ordenar el joc. Precisament el de Llançà ha transformat la pena màxima comesa sobre Isma per situar l’empat en la recta final (84′). El guanyador s’ha decidit a la loteria dels penals, en la qual Wilfred ha aturat el llançament de Jairo i Allal, juvenil de primer any, ha tingut l’honor de marcar la diana que certificava el guardó per als de casa. Una tarda amb un gran ambient a les grades (1.302) i amb els nostres jugadors que s’han mullat, literal i metafòricament, per tombar tot un Girona. Bones vibracions i ritme més elevat per continuar amb la preparació. A seguir millorant!

FITXA TÈCNICA:

UE OlotWilfred, Blazquez, Luismi, Prior, Rojas, Abel (c), Gato, Sana, Marcel, Èric Vilanova, Uri. També han jugat Reverter, Allal, Hector, Vallho, Ferro, Isma, Albert Argelagués i Kike. 

Girona FC: Becerra, Clerc, Vivancos, Marcelo, Granell, Richi, Felipe, Coris, Alcaraz, Jairo i Kiko Olivas. També han jugat Lejeune, Mata, Pol Llonch, Oliveros (ps) i Traoré. 

Gols: 0-1, Alcaraz (55′), 0-2, Alcaraz (62′), 1-2, Luismi (72′), 2-2, Héctor de penal (84′). A la tanda de penals ha guanyat l’Olot per 5-3. 

Àrbitre: Pere Barceló. Ha amonestat Prior i Sana (Olot) i Vivancos i Jairo (Girona).

Incidències: partit corresponent a la 4a edició del Trofeu Sant Aniol amb la presència de 1.302 espectadors a l’Estadi Municipal. Al final del matx, Tomàs Feliu (Sant Aniol) i el president de l’Olot, Joan Agustí, han atorgat el trofeu al conjunt olotí. 

 

Leave a Reply