Un plat fort per començar

Tret de sortida a la competició domèstica amb la visita del CD Alcoyano (demà, 19h), un dels peixos grossos del grup. La Unió Esportiva Olot enceta el curs amb una plantilla molt renovada però amb la il·lusió de ser competitius, fer un bon paper i intentar engrescar l’afició garrotxina. Demà, primers tres punts en joc amb l’única baixa de Dieguito.

L’hora de la veritat. La pretemporada està molt bé per agafar la forma, per fer experiments i per golejar rivals d’inferior categoria en partits de costellada, però a nosaltres el que ens agrada de debò és la competició. Ara els gols ja valen punts i la victòries tenen un gust indescriptible. Obrim la tercera temporada de la història de l’Olot a Segona B amb il·lusions renovades i amb l’ambició que ens caracteritza. Sabem que la revolució a la plantilla necessita un lògic procés d’adaptació, però la lliga no espera a ningú i cal estar concentrat des del minut zero. I l’inici no serà precisament un camí de roses, ja que demà ens visita el CD Alcoyano d’Andrés Palop. Els del Collao han tornat a confeccionar un bloc potent per aspirar a tot: Abraham (Badalona), Fran Miranda, Borja Sánchez o Mustafá s’uneixen als Devesa, Salvador, Javi Rubio… Un conjunt de play-off. Però està clar que les etiquetes no serveixen per a res i els favoritismes s’han de guanyar sobre la gespa, suant, lluitant i encertant. Al nostre equip, convicció màxima de signar un bon curs i intentar fer un pas endavant. Rodri té pràcticament tots els efectius disponibles menys Diego Sánchez, que s’està recuperant de la lesió a l’espatlla, i amb els dos nous reforços, Isma Traoré i Djak, assimilant els conceptes del tècnic barceloní. Aquest primer duel es disputarà demà dissabte a les 19h a l’Estadi Municipal. Esperem una resposta massiva de l’afició per acompanyar els jugadors cap al primer triomf. Si anem tots junts serà més fàcil… FEM CRÉIXER L’OLOT! Tots de vermell!

La prèvia de Rodri: “Estem preparats per competir, tenim ganes, il·lusió i confiança per fer un bon partit. La nostra intenció era acumular minuts i entrenar molt per conjuntar l’equip i hem mostrat bones sensacions en quant a joc, malgrat que sabem que la pretemporada és totalment diferent de la competició. Tenim la sort de començar a casa davant la nostra afició, que ens ajudarà molt, i això és un punt a favor, l’Estadi ha de ser un fortí amb el caliu de la grada. El CD Alcoyano és un equip que voldrà mantenir la línia del curs passat i que s’ha reforçat amb jugadors importants de la categoria. Serà difícil de batre perquè voldran dominar el joc i atacar, com nosaltres. Sabem que l’inici de temporada és força dur, hem de ser competitius i treure punts que ens donin una embranzida per començar amb optimisme”.

Precedents: la temporada passada, sense gols a la Garrotxa (0-0) i derrota a Alcoi (1-0). Fa dos cursos, empat a El Collao (0-0) i també a l’Estadi (1-1). L’últim partit guanyat contra el CD Alcoyana data de l’any 1967, aquí tenim l’extracte de la premsa cedit per Pep Solés:

precedent

Convocatòria: per confirmar

Baixes: Dieguito (lesió)

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply