Consulta el fullet de l’Olot-Alcoyano

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi del CD Alcoyano, les sensacions de la pretemporada de la UEO i les estadístiques (partits amistosos, la primera jornada de lliga i el calendari complet del conjunt olotí). A més, es destaca la tornada dels equips del futbol base, amb una fotografia de la presentació del curs passat, i es dedica la contraportada a les cares noves de la plantilla. El desplegable és un pòster del porter Wilfred.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply