Esmenar a la Plana

Segona jornada de lliga amb la intenció de refer-nos de la dolorosa trompada contra l’Alcoyano. La Unió Esportiva Olot visita el  filial del Villarreal (demà, 19h), el primer líder de la categoria que compta amb un perillós atac comandat pel nostre apreciat Carlos Martínez. Un duel especial també per Albert Blázquez, groguet durant tres anys, que podria rellevar el sancionat Jose al lateral dret.  

Això no para i no hi ha temps per lamentar-se. L’arrencada de lliga no ha estat la desitjada, per bé que la imatge no va ser ni molt menys dolenta. El CD Alcoyano, però, es va emportar els tres punts de la Garrotxa i ja és història, ara el que compta són els següents que hi ha en joc. Visita poc agraïda a la vegada que molt atractiva futbolísticament la de demà a Castelló de la Plana. El Villarreal B de Paco López ha arrencat com un tro amb un triomf solvent al camp de l’Hospi (1-3) que li dóna el primer liderat. Joves, tècnics, ràpids i desequilibrants; és la recepta de cada any d’un filial groguet que hi ha afegit la cirereta del pastís, Carlos Martínez. El killer mataroní, una llegenda a l’Olot, es retrobarà amb els seus ex-companys en una tarda també especial per al besaluenc Albert Blázquez, que va jugar tres temporades a la disciplina dels castellonencs. Però ni la nostàlgia pot amagar la transcendència del matx malgrat la prematura alçada de la competició. El calendari és exigent i cal començar a pescar d’on sigui. La plantilla ha treballat ben conscienciada durant la setmana i tenim les armes, la paciència i la fe per estrenar el comptador de punts. Ho haurem de fer sense Diego Sánchez, que continua la seva recuperació, ni Jose Martínez, expulsat diumenge passat a l’Estadi. Recursos n’hi ha de sobre per oferir un onze de garanties i tornar amb la primera alegria del curs. Confiança màxima!

La prèvia de Rodri

“Sabem que és un filial, un equip ràpid i que sempre vol ser el dominador del partit. Hi anirem amb il·lusió i ganes per fer un partit seriós defensivament i intentar acaparar la pilota, ja que crec que serà un duel de possessions llargues. El resultat de la setmana passada no està oblidat perquè vam fer un partit força complert i se’ns va es va escapar per petits detalls. Hem de millorar les prestacions, sobretot la contundència defensiva i tenir un major control de la pilota en algunes situacions del partit. Si fem les coses bé tenim moltes possibilitats de guanyar”.

Precedents

Les dues últimes sortides a Villarreal s’han saldat amb un empat (0-0, temporada 13-14) i una derrota per la mínima (1-0, temporada 14-15). Contra el primer equip groguet, l’única victòria de l’Olot es remunta al curs 1978-1979 per 1-2 amb dos gols d’Àlex Terma, actual director esportiu del club.

 

Baixes: Dieguito (lesió) i Jose (sanció)

Convocatòria: per confirmar 

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply