Un desenllaç inesperat (UE OLOT 1-2 CD Alcoyano)

Després d’empatar el duel amb gol de Gato i d’anar jugant amb un home més, la Unió Esportiva Olot no ha pogut culminar la remuntada i a sobre, en temps afegit ha vist com li volava un punt en un jugada aïllada. Els de Rodri han estat dominadors i hi han posat les millors ocasions, però dues dianes psicològiques han donat la victòria al CD Alcoyano.

Una autèntica llàstima. La UEO ha realitzat un partit notable davant un dels rivals de més entitat de la categoria, el CD Alcoyano, que s’ha emportat el triomf gràcies a una acció in-extremis. I això que la primera meitat s’havia posat de cara pels olotins amb la matinera expulsió de Julio de Dios, que ha vist dues grogues abans del primer quart d’hora. Hem tingut paciència i criteri alhora de remenar la pilota i poc a poc han anat sorgint les primeres aproximacions. La més clara, una doble ocasió d’Uri Santos i Èric Vilanova que entra el porter i la defensa han pogut desfer. A l’altre costat, Wilfred ha hagut d’intervenir decisivament en una rematada d’Alfaro amb el cap. No ha pogut fer res en una ràpida acció de Yacine, que ha marcat de mitja volta (46′). Una diana desafortunada just al límit del descans que no feia justícia al joc d’uns i altres.

A la represa, l’Olot s’ha llançat amb totes les seves forces a buscar ràpidament l’empat per posar-se dins el partit. Ha entrat Reverter, un corcó per banda esquerra, i Héctor Simon, que ha conduit el joc d’atac amb més verticalitat. S’anava olorant el gol de la igualada fruit de l’assetjament dels garrotxins, que han trobat el premi en una gran maniobra de Gato; Sergio Ortiz, amb l’exterior, li ha enviat a l’espai i el granadí ha anat buscant el forat superant defenses per finalitzar amb un tir creuat (60′). El gol ha esperonat al públic i als mateixos jugadors, que han ofert els millors minuts de possessió i arribades destacades. Una mitja xilena d’Ortiz i dues pentinades de Prior i Rojas a pilota parada feien presagiar que la victòria podia estar a prop, però el destí ens reservava un epíleg d’allò més cruel. Primer amb l’expulsió de Jose, que ha equilibrat les forces sobre el camp, i després amb el gerro d’aigua freda d’Alfaro sobre la botzina. El CD Alcoyano pràcticament no ha creat perill en la segona part i en una jugada aparentment aïllada, el davanter visitant ha anotat l’1-2. Ha estat dur i difícil de pair, tenint en compte el fantàstic treball i la constant generació d’oportunitats dels nostres futbolistes, però cal mirar endavant, la lliga és molt llarga i tot just acabem de començar. Convençuts que ens referem i anirem a Villarreal (dissabte, 19h) a treure els primers tres punts del curs. Endavant UEO!! Cap amunt!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Prior, Rojas, Abel (c), Gato, Sana (Héctor, 55′), Èric Vilanova (Reverter, 45′), Sergio i Uri (Marcel, 71′)

CD Alcoyano: Marc, Devesa, Navarro, Mongil, Oscar López, Fran Miranda, Alfaro, Julio de Dios, Yacine (Alex Rubio, 62′), Borja (Javi Rubio, 30′ i Abraham (Rubén Ramos, 76). 

Gols: 0-1, Yacine (46′), 1-1, Gato (60′), 1-2, Alfaro (89′)

Àrbitre: Alejandro Sánchez Alba. Ha amonestat Abel, Reverter (Olot) i Abraham (Alcoyano) i ha expulsat Jose (Olot) i Julio de Dios (Alcoyano). 

Incidències: partit corresponent a la primera jornada del Grup 3 de Segona B amb la presència de 1.061 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha homenatjat a Esteve Guillaumes, soci que porta 73 anys fidel als colors de la UEO. 

Foto: Albert Ortiz

Leave a Reply