Bones sensacions sense punts (Villareal B 2-0 OLOT)

La Unió Esportiva Olot domina el filial groguet en moltes fases del partit i s’apropa amb cert perill, però dos gols d’oportunisme de Carlos Martínez decanten la balança per al Villareal B. Diumenge que ve contra el Lleida Esportiu hem d’aixecar el cap i insistir en la proposta futbolística per sumar el primer triomf del curs davangt la nostra afició.

La primera acció del partit ja ha estat una declaració d’intencions; Gato s’ha plantat sol davant Aitor, que ha rebutjat de forma miraculosa amb el peu. El granadí ha estat un maldecap constant en els primers 45 minuts, en els quals la UEO ha tingut el control de la pilota en molts moments i s’ha apropat amb claredat a l’àrea local. Uri i Gato han estat a punt de connectar per avançar els olotins, mentre que Rodrigo ha replicat amb un tir des de la frontal. A la mitja hora de joc, acció desafortunada; jugada de Fran Sol que s’interna a l’àrea, Wilfred desvia el xut que cau als peus de Carlos Martínez i aquest l’empeny a la xarxa (30′). L’ex-killer de l’Olot, que ha entrat ben poc en joc, posava per davant els castellonencs sense haver creat amb prou feines oportunitats. Una tònica que es repetia del partit de l’Alcoyano.

A la represa, els de Rodri s’han bolcat a l’atac intentant igualar el matx i han disposat de bones opcions als peus d’Uri Santos i Sana N’Diaye, que avui ha jugat en una posició més ofensiva. Hem seguit insistint amb un tir creuat de Gato i un contraatac poc precís entre Uri i Reverter, que ha entrat de refresc per Sergio Ortiz. El setge continuava i Héctor ha tingut possiblement la millor ocasió rematant en planxa al segon pal. Aitor, el porter del Villareal, ha estat un dels protagonistes del duel realitzant aturades de mèrit. L”altre destacat, malauradament per a l’Olot, ha estat Carlos Martínez, que ha anotat el 2-0 en una pilota morta dins l’àrea després d’un servei ràpid de falta (79′). Gols que, per cert, no va celebrar per respecte al nostre club. Una altra garrotada per un equip que ho ha donat tot, que ha creat, que ha arribat i que no ha tingut la sort de finalitzar amb èxit. És futbol i això pot passar, diumenge hi hem de tornar contra el Lleida Esportiu (17:30, Esport 3). Serà a casa i en plenes Festes del Tura, un marc immillorable. Aixecarem el cap, no en dubteu!

FITXA TÈCNICA

Villareal B: Aitor, Carlos Julio, Manu Viana, Mauro, Íñiguez, Anton (Ramiro, 76′), Ivan Alejo (Franco Acosta, 81′), Rodrigo, Alfonso (Leo Suarez, 73′), Carlos Martínez i Fran Sol

UE Olot: Wilfred, Blazquez, Luismi, Prior, Rojas, Abel (c), Gato (Isma, 80′), Héctor, Sana, Sergio Ortiz (Èric Reverter, 69′) i Uri.

Gols: 1-0, Carlos (30′), 2-0, Carlos (79′)

Àrbitre: Luis Miguel Montero de Lerma. Ha amonestat Carlos Julio i Alfonso (Villareal B) i Rojas, Abel i Uri (Olot).

Incidències: partit corresponent a la 2a jornada de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’uns 550 espectadors al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villareal.

Foto: Jorge Sastriques (MediaGoles)

 

Leave a Reply