Retorn de Lluc Mora i cessió de Xerry (Abadessenc)

Últims moviments a la Unió Esportiva Olot abans que es tanqui el mercat. El lateral esquerrà Lluc Mora, de 19 anys, s’incorpora a la disciplina del primer equip procedent del Girona juvenil. D’altra banda, Xerry Roura buscarà crèixer com a jugador a l’Abadessenc de 1a Catalana en qualitat de cedit. 

Lluc Mora és olotí i es va formar al nostre futbol base abans de fer el salt al juvenil del Girona (Divisió d’Honor) i a cavall del Girona B. Es tracta d’un lateral esquerre que ve a complementar aquesta posició ja que només hi tenim al madrileny Luismi Quezada. Mora és un defensa fort i de perfil més defensiu que dotarà de més recursos i alternatives aquesta banda. Una aposta de futur del club, firma per un any més dos d’opcionals, que veu en ell una projecció important a mig termini. Ben tornat, Lluc!! Sort i èxits a la UEO!

El que marxa per tornar més madur és Gerard “Xerry” Roura, que reforça el CE Abadessenc en el seu nou projecte a 1a Catalana després de l’ascens. El de Sant Joan les Fonts, un dels destacats de la pretemporada, intentarà exhibir la seva qualitat i acabar de polir-se com a jugador al conjunt del Ripollès a les ordres de Toni Garcia. El club confia plenament en les facultats de Xerry i esperem que tingui el creixement desitjat per convertir-se en un futbolista de Segona B. Fins ben aviat, Xerry!! A donar-ho tot!

Foto: David Planella

Leave a Reply