Consulta el fullet de l’Olot-Lleida Esportiu

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi del Lleida Esportiu, l’estat d’ànim del vestidor després del duel a Vila-real i les estadístiques de la competició (resultats de  la segona jornada de lliga, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, es destaquen les últimes incorporacions de Djak, Lluc Mora i Isma Traoré amb una fotografia dels tres jugadors, i es dedica la contraportada a la banda de percussió Bloc Quilombo que amenitzarà la prèvia del partit. El desplegable és un pòster del porter August Conesa.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply