L’AVANTMATX: escalfem les prèvies

Cada diumenge de partit a l’Estadi Municipal hi haurà gresca assegurada abans del futbol. Des del club volem promocionar i dinamitzar els partits amb la col·laboració d’entitats esportives, culturals i socials de la ciutat. L’AVANTMATX comença amb la banda de percussió Bloc Quilombo, que amenitzarà la prèvia del duel contra el Lleida Esportiu. 

Aquesta iniciativa, anomenada L’AVANTMATX, és un pas més en la voluntat d’arrelar-nos al territori i de vincular el club a la ciutat amb l’objectiu de fer créixer l’Olot a tots els nivells. És per això que cada quinze dies, almenys en aquests primers dos mesos de competició, aniran desfilant per l’Estadi diversos grups d’animació com txarangues, espectacles de ball, salsa o aeròbic, clubs esportius, entitats socials i grups de música reconeguts. Per exemple, el CPA Olot, que esperem que pugui celebrar un altre campionat del món, els Xerrics d’Olot amb els seus castells o la Coordinadora de discapacitats de la Garrotxa ja han confirmat la seva col·laboració en els propers compromisos. Les actuacions tindran lloc mitja hora abans de l’inici del partit just darrere la porteria de l’entrada del camp. La finalitat de la idea no és cap altra que fer bullir l’olla, animar el pre-partit i crear un caliu adequat per despertar l’afició i que segueixi durant els 90 minuts de joc. I de passada, fer un homenatge o reconeixement a tot el teixit associatiu, cultural i social de ciutat i comarca que ens dóna el seu suport més fidel.

BLOC QUILOMBO, ARRENQUEM AMB RITME

El grup que obrirà el foc serà Bloc Quilombo, una banda de percussió gironina que ofereix un nou espectacle sonor i visual anomenat “La jungla a l’asfalt”. Bloc Quilombo ha actuat a Espanya, Finlàndia, Cuba o Brasil amb els seus ritmes hipnòtics i arranjaments extravagants. Un grup que no entén de fronteres ni etiquetes i que barreja el funk, el hip-hop, el reggae, el drum’n’bass o músiques orientals. Un laboratori rítmic que converteix els llocs on passa en una autèntica festa, i això esperem que també sigui aquest diumenge a l’Estadi Municipal, i a més coincidint amb les Festes del Tura a la capital garrotxina. Al voltant de les 17h, els Bloc Quilombo us faran ballar i engrescaran la prèvia des del terreny de joc. US HI ESPEREM! Tots a viure L’AVANTMATX!

foto BLOC QUILOMBO

Leave a Reply