Alberto Perea (UE Llagostera), la cirereta

El talentós davanter manxec de 24 anys és l’última peça en afegir-se al projecte de la Unió Esportiva Olot. L’ex-jugador de la UE Llagostera i el Rayo Vallecano, amb el qual va disputar 13 partits a Primera Divisió, arriba per apujar el llistó a nivell ofensiu i rellançar la seva carrera esportiva. 

Alberto Álvaro Perea Correoso (Albacete, 1990/ 1’80 m, 83 kg) va debutar amb el club de la seva ciutat natal, Albacete, a Segona A (2008-09). Just després va saltar al filial de l’Atlético de Madrid abans de fitxar pel Rayo Vallecano, amb el qual va tenir l’honor d’estrenar-se a Primera Divisió en les tres temporades que va jugar a Vallecas. La temporada passada va militar a les files de la UE Llagostera on va deixar detalls de la seva qualitat en els 20 partits en què va participar. Actualment, Perea es trobava sense equip i ha estat seduït per al projecte de la UEO. El manxec pot exercir de segon punta o caure a les dues bandes, un perfil que no teníem a la plantilla. Amb un gran u contra u, desequilibrant, amb bona visió de joc per fer l’última passada i qualitat per acabar-la, creiem que Perea ens pot donar un valor afegit en la parcel·la ofensiva i aportar recursos diferents a la resta de davanters.

Molt benvingut a la Garrotxa, Alberto!! Esperem que l’any sigui productiu per a tots!

ALBERTO PEREA:

“Vinc amb moltes ganes, a donar-ho tot i estic molt content d’arribar aquí. He jugat a Primera i a Segona A i crec que puc ajudar bastant a l’equip i sumar. He baixat categories per lesions, falta de continuïtat i si vinc aquí i confien en mi és per aportar tot el que tinc. M’han parlat molt bé del club, és petit però humil, i sé que al míster li agrada jugar a futbol. Hem fet bon equip i esperem que aquest cap de setmana puguem treure els tres punts. Puc jugar a les dues bandes o de mitjapunta, estic còmode en les tres posicions”. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply