Una revàlida d’altura

Oportunitat magnífica per a la Unió Esportiva Olot de revertir la dinàmica negativa dels dos primer partits i celebrar les Festes del Tura amb un victòria davant el Lleida Esportiu (diumenge, 17:30). Prèvia a ritme de la banda Bloc Quilombo i mentalitat guanyadora per superar un dels altres candidats a la promoció. Dieguito, l’única baixa confirmada en la setmana de l’arribada del contrastat Alberto Perea.

A la tercera va a la vençuda. El futbol ha de començar a ser just amb la UEO i què millor que en el marc de les Festes del Tura a la ciutat per encetar el compte de victòries. Les dues patacades inicials no fan justícia a l’atreviment i la voluntat dels de Rodri de practicar un bon futbol i a la vegada arribar amb claredat a l’àrea rival. Per poc que es millori l’efectivitat de cara a porteria i es mantingui la concentració durant els 90 minuts, aquest Olot serà un equip molt difícil de batre. Aquest diumenge ve el Lleida Esportiu, un conjunt al qual el curs passat teníem la mida presa. A més, els d’Imanol Idiákez arribaran desgastats a la cita després de jugar Copa del Rei i passar ronda davant l’Hércules d’Alacant (3-1). Un conjunt molt renovat, especialment al centre del camp amb Marc Martínez, Onwu o Huertas i a la davantera amb noms com Colinas, Diego Suárez, Urko Arroyo o Doncel. L’objectiu a la Terra Ferma no és cap altre que disputar un play-off que la temporada anterior es va escapar en lúltim suspir. Tornant a l’Olot, Diego Sánchez encara no podrà jugar contra el seu exequip mentre Jose torna de la sanció. També caldrà veure si el flamant fitxatge, Alberto Perea, està en condicions d’entrar a la llista o necessita un període d’adaptació. Tot plegat, en una tarda ben amenitzada a l’Estadi amb la banda de percussió gironina Bloc Quilombo que obrirà la iniciativa de L’AVANTMATX mitja hora abans de l’inici. El duel, en directe per Esport3, arrencarà a les 17:30 i esperem que l’afició respongui en una cita tan atractiva i ens empenyi com en els seus millors temps. I que les Festes continuïn al camp i ens deixin uns tres punts de ressaca més que necessaris. Amb seny, amb rauxa i amb esperit volcànic. Poseu-vos ben guapos…TOTS DE VERMELL!!

La prèvia de Rodri

“Esperem que diumenge arribi aquesta primera victòria que tant desitgem tots plegats després d’un inici molt dur de lliga. El suport de l’afició és un factor molt important davant un rival atractiu i d’entitat, ens han d’ajudar per treure els tres punts. Està clar que hem pogut preparar el partit amb més temps que el Lleida Esportiu però a aquestes alçades tampoc ha de repercutir en el seu estat físic. Espero un equip que vingui a jugar, que proposa, que té davanters amb verticalitat i que ataca amb molts jugadors a camp contrari. Perea porta un temps sense poder competir i veurem com respon, és una molt bona opció, un futbolista de nivell que ens pot aportar molt i esperem que s’adapti ràpid a la dinàmica de l’equip”. 

Els precedents

L’Olot vindria a ser la bèstia negra del Lleida Esportiu, si més no l’any passat, ja que vam poder guanyar-los al Camp d’Esports (0-2) i també a l’Estadi Municipal (2-0) en el triomf que encarrilava la permanència. Els de la Terra Ferma han visitat la Garrotxa en 9 ocasions amb un balanç de 4 victòries olotines, 1 empat i 3 victòries lleidatanes. La majoria d’aquests duels corresponen als anys seixanta i setanta (dades facilitades per Pep Solés).

Baixes: Dieguito

Convocatòria: per confirmar

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply