Un pal molt dur (CF Reus 3-0 UE OLOT)

La mala fortuna es torna a apoderar de la Unió Esportiva Olot, que cau al camp del Reus de forma exagerada. Un penal d’Hector que escup el pal i les bones ocasions sense materialitzar a la represa haurien pogut canviar el signe del partit. Els locals han estat més efectius i han deixat sense premi una UEO que ha anat clarament de menys a més amb el debut de Perea. El proper diumenge, una autèntica final contra el Barça B, rival directe a la taula.

Els homes de Rodri han sortit al camp amb la predisposició idònia; monopolitzant la possessió i fent córrer el Reus en el primer quart d’hora. Els del Baix Camp, però, s’han posat les piles i Fran ha fet intervenir Wilfred amb una bona canonada. La nostra resposta ha arribat en una acció finalitzada de Luismi i passades a l’espai per Gato i Uri. Els reusencs han traduït la seva empenta amb el primer gol, obra d’Edgar Hernández rematant amb la testa una precisa centrada (32′). Tot i les dificultats que presentava el riva, hem continuat cercant opcions ofensives i hem trobat petroli en un clar penal comès sobre Sana. La llàstima és que el llançament d’Héctor Simón des dels onze metres s’ha estavellat a la fusta, no calia sinó això. Descans amb la sensació que el gol ens hauria fet entrar de ple al partit.

No hem estat tan lluny d’empatar en l’arrencada de la represa, sens dubte, amb els millors minuts dels garrotxins. Després d’una altra i decisivia de Wilfred a xut d’Óscar Rico, hem començat a fabricar oportunitats de mèrit. Primer Gato i Uri amb una doble rematada, ben solucionada per Edgar, després amb una centrada milimètrica de Luismi que no ha trobat destinatari, i finalment amb un xut enverinat del mateix lateral madrileny que ha refusat amb problemes el porter roig-i-negre. I quan millor estàvem jugant, ha arribat el segon mastegot; Moyano ha aprofitat una pilota dividida al segon pal per acabar-la a plaer (77′). Un cop important en l’estat d’àinim dels nostres jugadors, que no s’han rendit liderats per Alberto Perea, que ha debutat amb la samarreta vermella deixant detalls de la seva qualitat. També ha entrat Marcel i abans ho havia fet Djak, objecte d’una dura entrada al central del camp que li ha costat l’expulsió amb Fran. Malauradament, no hem pogut treure benefici la superiorat numèrica i Ricardo Vaz, amb el cap, ha anotat el tercer gol (83′). Una derrota dolorosa que ens obliga a entrenar més dur, corregir errors i pensar ja només amb el compromís davant el Barça B (diumenge, 17h). Contra un rival que té els mateixos punts i davant la nostra afició, és el moment de treure l’orgull i la ràbia acumulada per aconseguir una primera victòria que s’està resistint més del compte. No perdem la fe, hi seguim creient. Tots junts, UEO!!

FITXA TÈCNICA

CF Reus Deportiu: Edgar, Alberto Benito, Marin, Olmo, Moyano, Jaume (c), Fran, Ramon Folch, Edgar Hernández (Rafa Garcia, 79′), David Haro (Fernando, 87′), Oscar Rico (Ricardo Vaz, 64′).

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Prior, Rojas, Abel (c) (Djak, 58′), Gato, Héctor, Sana, Sergio Ortiz (Perea, 68′) i Uri (Marcel, 81′).

Gols: 1-0, Edgar (32′), 2-0, Moyano (77′), 3-0, Ricardo Vaz (83′).

Àrbitre: Jorge Díaz. Ha amonestat Prior (Olot) i Ricardo Vaz (Reus). Ha expulsat amb vermella directa a Fran (Reus)

Incidències: partit corresponent a la 4a jornada de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’uns 1500 espectadors al Municipal de Reus. Una trentena d’aficionats de La Grada UE Olot han donat suport a l’equip visitant. 

 Foto: Xavier Guix-CF Reus

Leave a Reply