Joan Sánchez: “Estem animats i preparats”

Arriba l’hora de la veritat. El primer equip del futbol base de la UEO que comença a competir és el JUVENIL A, entrenat enguany per Joan Sánchez, que arrenca aquest cap de setmana el campionat de lliga del Grup 3 de Preferent. El primer partit serà dissabte al camp del Vic Riuprimer (15:30h). L’objectiu no és cap altre que mantenir-se a la part alta de la classificació i nodrir de jugadors al primer equip. Hem parlat amb el màxim responsable de la joia de la corona del planter olotí a poques hores del tret de sortida oficial del curs. 

Entrevista a Joan Sánchez, tècnic del Juvenil A

S’han acabat les proves, dissabte ja va de debò. Quin balanç fas de la pretemporada dels teus futbolistes?

Estic content pel compromís i la serietat dels jugadors, sobretot a l’hora d’entrenar i jugar els partits. Això és bàsicament el que busquem, que es vagi agafant un dibuix de l’equip i assimilant una idea del joc que volem i que ho anem evolucionant. En aquestes setmanes que portem s’ha anat plasmant tot aquest procés sobre el terreny de joc i per tant estic molt satisfet.

Suposem que els objectius de la temporada, i més en aquesta edat, han de ser barrejar la formació amb la competitivitat.

Doncs sí, estem en l’etapa competitiva i és obvi que hem de sortir a guanyar cada partit, el que es desitja és estar a dalt de la classificació i intentar pujar, però tampoc ens hem d’oblidar de la formació. Volem competir al màxim i a la vegada estar a la diposició d’en Rodri perquè pugui aprofitar el que faci falta. Intentem que els joves tinguin una dinàmica d’entrenament similar a la del primer equip per si mai poden fer el salt.

La fita és implantar l’estil de joc de Rodri a tots els equips de la base?

Està clar, el treball i les idees del míster del primer equip l’intentem adaptar i aplicar en els nostres juvenils. Això representa fer una gran tasca formativa des de la base perquè d’aquí a tres o quatre anys aquests jugadors puguin estar disponibles per jugar amb els “grans” i ja coneguin la filosofia i les intencions futbolístiques del club.

Content de com t’ha quedat la plantilla aquest any?

Aquest any ens hem trobat que hi ha hagut molts jugadors de tercer any que han acabat la seva etapa al club. La gran majoria són de segon any, alguns de primer i tres de tercer any. En aquesta categoria hi ha equips contundents i vulguis o no el múscul es nota, però bé, els nanos estan molt compromesos, són competitius, els agrada el futbol i compleixen tot el que se’ls demana. No ens podem queixar en aquest sentit.

Quin paper ha de tenir l’Olot en aquesta categoria?

Sempre és agosarat fer pronòstics abans de començar, però jo crec que un equip com l’Olot ha d’anar a tots els camps practicant el futbol que tots volem veure. El fet de portar el nom de l’Olot a Barcelona està molt bé però és obvi que sempre volem guanyar i estar entre els millors, i més amb un Juvenil de Preferent.

Obriu el foc contra el Vic Riuprimer, com s’afronta aquest partit i què s’espera del rival?

És un camp molt gran, fet que beneficiarà el nostre joc. Això és bo per començar, per les sensacions, per tenir la pilota i per intentar portar el domini del joc. Ells segurament són durs i contundents, també intenten jugar i tampoc vénen a pressionar molt a dalt. Intenten fer mal a través de l’estratègia i de la pilota parada, haurem d’estar atents. Estem animats i preparats per començar amb bon peu la competició.

Molta sort per a la nova temporada!! Us anirem seguint atentament!

 

Leave a Reply