Continuïtat en el projecte esportiu

La Unió Esportiva Olot consolida l’estructura esportiva amb la renovació de l’actual secretari tècnic, David Comamala, per a les dues properes temporades. Una mostra més que el club segueix creient en la mateixa idea futbolística i la filosofia que ens va portar a Segona B. 

El figuerenc David Comamala és una peça important en l’organigrama tècnic i la planificació esportiva, encapçalada per Dionís Cros, vicepresident esportiu, i Àlex Terma, director esportiu. Comamala enceta la seva 3a temporada al club, tot i que ja va col·laborar en la confecció de la plantilla que va ascendir de 3a Divisió a Segona B. D’aquesta manera, es dóna continuïtat i es reforça el projecte esportiu que tan bon resultat ha donat en els últims anys. Bona feina, David!!

Leave a Reply