Un empat que es queda curt (Badalona 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot fa mèrits per endur-se més premi de Montigalà davant un Badalona força discret però que ha enviat dos xuts al pal. Segona meitat de domini i sensació clara de perill dels de Rodri, que no han estat afortunats de cara a porteria. Les notes positives; segon punt del curs, la porteria a zero per primer cop i els debuts de Vallho en defensa i Dieguito en la punta d’atac. 

Ben aviat ens hem adaptat a els dimensions del camp i hem entrat al partit de forma fantàstica amb possessió de la pilota i aparicions per bandes. De fet, les dues primeres ocasions han arribat de les botes de Luismi, amb un xut creuat, i una centrada de Blazquez que ha estat a punt de finalitzar Ismael, que repetia en la davantera fent parella amb Uri. Mica en mica el duel s’ha equilibrat i el Badalona ha volgut dir-hi la seva agafant terreny i apropant-se a l’àrea de Wilfred. L’ocasió més destacada del primer temps ha estat una rematada al pal de Manu Balda, l’home més incisiu del conjunt escapulat. Una primera part força travada i amb moltes imprecisions, excepte el primer quart d’hora que ha estat monopolitzat pels olotins.

No ens conformàvem amb l’empat, volíem els tres punts i amb aquesta mentalitat hem sortit a la represa. Rodri ha posat més carn a la graella amb l’entrada d’Alberto Perea i el debut de Diego Sánchez, el punta de referència que faltava a l’equip. Qui també s’ha estrenat a la lliga ha estat Vallho, molt segur en l’eix defensiu acompanyant a Rojas. Gato, novament molt veloç per la seva banda, ha avisat amb un xut creuat que ha rebutjat Morales. L’únic ensurt de la segona meitat a la porteria de Wilfred ha estat una canonada d’Ibon Gutiérrez que s’ha estavellat a la fusta. A partir d’aquí, monòleg absolut de la UEO, que s’ha bolcat a l’atac de forma notòria. Per exemple, aprofitant les jugades d’estratègia com un córner directe d’Héctor que Amantini ha refusat sobre la mateixa línia de gol o una altra rematada de cap de Rojas. També ho ha provat Perea, que ha desbordat per on ha volgut sent objecte de mil i una faltes. Ja en temps afegit, i amb el Badalona demanant l’hora i tancat a la seva àrea, Dieguito i Vallho han pogut donar la victòria a l’Olot però no han trobat el camí de la xarxa. No ha arribat el desitjat gol però ens emportem un punt d’un camp difícil i mantenim la bona imatge del partit del Barça B. A més, hem aconseguit deixar la porteria a zero, prova que la solidesa defensiva segueix en augment. Un empat per créixer i sobretot per intentar fer bo diumenge que ve contra el Sabadell (17h), però això ja són figues d’un altre paner. La victòria s’està acostant, l’equip s’està buidant i ho està mereixent com ningú. Ben treballat, UEO!!

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Morales, Amantini, Fran Grima (c), Carroza, Rubén Canelada (Eugeni, 57′), Sergio Maestre, Manu Balda (David Jimenez, 66′), Toni Lao, Ponzio, Ibón Gutierrez i Morgado (Xavi Civil, 81′). 

UE Olot: Wilfred, Blazquez, Vallho, Luismi, Rojas (c), Djak, Gato, Héctor, Sana, Ismael (Perea, 55′) i Uri (Diego, 67′). 

Àrbitre: Alexis Carlos Pulido Santana. Ha amonestat Fran Grima, Carroza, Maestre, Toni Lao i Morgado (Badalona) i Blazquez (Olot)

Incidències: partit corresponent a la jornada 6 del campionat del lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’uns 700 espectadors al camp de Montigalà. 

 Foto: Eloy Molina-Capital Deporte

Leave a Reply