El Juvenil A no pot superar l’Arenys (1-3)

Juvenil A 1-3 Arenys

Partit igualat, sobretot en la primera meitat en la qual l’Olot no va acabar de tenir el domini de la pilota. L’Arenys de Mar, un equip més físic i rocós, buscava el joc directe amb centrades a l’àrea des del mig del camp. A la segona meitat es va accentuar la duresa, contundència i el joc dividit, aspectes que no beneficien gens a la proposta dels jugadors de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa. Dues errades en defensa i un gol de córner van suposar els tres gols visitants per deixar l’1-3 definitiu. Primera derrota dels olotins en la segona jornada del campionat.

Foto: Ruth Somovilla

COMENÇA LA LLIGA: La resta d’equips del futbol base arrenquen la competició oficial aquest cap de setmana. Molta sort!!

–> 7 Partits 3 i 4 – 10 – 2015 (1) (clica aquí)

agenda4-10

Leave a Reply