Consulta el fullet de l’Olot-Sabadell

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla del CE Sabadell, les sensacions del vestidor de la UEO després de l’empat a Badalona i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, en la secció del futbol base fem referència a l’evolució del Juvenil A i a l’inici de la resta de categories, i es dedica la contraportada al títol mundial del CPA OLOT, que ens acompanyarà en la prèvia contra el CE Sabadell per celebrar el seu nou èxit. El desplegable és un pòster del lateral dret Jose Martínez.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply