Luismi, convocat amb la sub-23 dominicana

El lateral esquerre madrileny, que té la doble nacionalitat, ha vist premiat el seu bon inici de temporada amb la convocatòria per la selecció sub-23 de República Dominicana, que disputa un amistós històric contra Brasil. La mala notícia és que es perdrà el duel d’aquest diumenge al camp de l’Atlètic Balears. 

Els jugadors estan citats el proper dimecres a la localitat brasilera de Manaus, capital de l’estat de l’Amazònia, per disputar un amistós amb la República Dominicana contra el Brasil, sens dubte el partit més important de la història de la selecció. El matx es jugarà aquest divendres a les 21h (hora local) a l’estadi Arena do Amazonia, que serà una de les seus dels Jocs Olímpics de Río 2016. El seleccionador Roberto Díaz Bernabé, que s’estrenarà en el càrrec tot i que ja havia treballat en les categories inferiors, ha decidit apostar per Luismi Quezada arran de la seva trajectòria prometedora al planter del Real Madrid i la seva notable arrencada de lliga amb la UEO. Luismi és un dels tres futbolistes seleccionats que juga a Espanya juntament amb Edipo Rodríguez (Deportivo Guadalajara) i Junior Firpo (Real Betis). El defensa tornarà a la Garrotxa la setmana vinent, per la qual cosa no podrà participar en el partit d’aquest diumenge a Son Malferit.

Declaracions de Luismi Quezada

“És una oportunitat molt bonica per mi ja que no cada dia es pot jugar contra Brasil. No obstant, em fa pena deixar l’equip perquè sé que podria ajudar-los i des d’allà els donaré forces perquè guanyin el partit. Ja he jugat diversos partits amb la sub-17, la sub-20 i ara m’han cridat per a la sub-23. És un amistós contra Brasil perquè ells s’estan preparant pels Jocs Olímpics i nosaltres per conjuntar el bloc per a properes competicions”.

Leave a Reply