La jornada al futbol base (3 i 4 octubre)

 LES CRÒNIQUES

Ja tornem a ser aquí! Després d’un estiu per descansar i carregar piles, els equips del futbol base de la Unió Esportiva Olot han arrencat la competició oficial aquest cap de setmana, excepte el Juvenil A que ja ha disputat la tercera jornada. El balanç d’aquesta jornada inicial és de 4 victòries, 3 empats i 4 derrotes. Tot seguit, més detalls del que va succeir en les diverses categories del nostre estimat planter:

ALEVÍ D 4 – La Cellera 3

Bon partit de l’Aleví D, que va ser superior en molt trams de l’enfrontament. No obstant, en el primer minut va marcar la Cellera però els de Marc Corominas i Adrià Banús van mantenir-se ferms amb el seu plantejament, jugant la pilota i pressionant a dalt per aconseguir capgirar el marcador abans del descans. A la segona part, els cellerencs igualaven les forces, però ràpidament l’Aleví D va marcar dos gols més per posar-se 4-2 al descans, un resultat que es va quedar curt. La tercera part va ser equilibrada i sense gaires ocasions, els locals van avançar línies i fruit aquesta pressió van dificultar la sortida de pilota dels olotins. La Cellera va aprofitar per anotar el 4-3 que ja no es va moure gràcies a la bona actuació defensiva dels nostres jugadors.

Unió Girona 10-3 ALEVÍ C

Els de Jordi Delgà i Lluc Mora van plantar cara però no van poder fer res davant la superioritat de la Unió Girona, que es va imposar amb força contundència tal i com reflecteix el marcador final. El físic i el futbol directe es va imposar al futbol de toc i control dels olotins, No obstant, els tècnics feliciten els jugadors per l’actitud i el comportament futbolístic, assenyalant que aquest és el camí per millorar.

ALEVÍ B 2-2 Llagostera

Un duel en el qual la UEO va portar la batuta en la primera meitat pel que fa al joc i al marcador. En la segona i la tercera, els de David Ferrés i Isaac Morchón van perdre una mica el nord i van estar descol·locats. En l’última part van emprar un joc més directe per aconseguir empatar (2-2) i tenir suficients ocasions per aixecar el partit. Només la manca de precisió en els contraatacs va privar a l’Alevi B d’obtenir la victòria. Tenint en compte que tot just acabem de començar, els entrenadors creuen que encara queda molta feina per fer i que s’ha de millorar per rectificar els petits errors.

Bisbalenc 1-2 ALEVÍ A

Bona imatge de l’Aleví A per començar la temporada, només el poc encert de cara a porteria per sentenciar el duel va provocar que al final acabessin patint més del compte. Els de Pau Obrador i Kevin Somovilla es van trobar un camp complicat per les dimensions i un rival difícil pel seu potencial físic. L’Olot en tot moment va estar per davant en el marcador i a falta de cinc minuts el conjunt empordanès va retallar distàncies per posar-hi emoció.

Banyoles 0-8 INFANTIL C

L’Infantil C va portar el pes de partit des de l’inici atacant amb freqüència i amb un clar domini de la pilota, fent córrer i exigint al màxim al Banyoles. Els gols van arribar tant a pilota parada com en accions combinatives, fent gala de l’amplitud de recursos del bloc que preparen Emilio Luna i Arnau Romero. Els tècnics destaquen l’arrencada positiva de l’equip, tant en l’actitud mostrada com en l’efectivitat de cara a porteria.

Salt-Comacros 2-4 INFANTIL B

Un compromís marcat per la igualtat amb una part per a cada equip. La materialització de les oportunitats va ser clau per obtenir els tres punts. Una temporada difícil per a l’equip entrenat per Sergi Vila i Llorenç Barris, en la qual cada partit i cada punt tindran molta importància.

INFANTIL A 3-1 Gironès Sabat

Un enfrontament en el qual el Gironès va sortir amb una gran intensitat però va ser la UEO qui va aconseguir obrir la llauna. A la represa, el control va ser dels garrotxins, que van ampliar el resultat en dues jugades ràpides de contraatac. Un resultat just per al conjunt que dirigeixen Gerard Juvanteny i Sergi Duran.

CADET B 2-2 Boscdetosca

Derbi comarcal entre el Cadet B i la EF Boscdetosca. Un matx molt intens en el qual els visitants es van avançar en el marcador aprofitant una errada en la sortida de pilota de l’Olot. Tot i el resultat advers, els d’Albert Barnadas i Sergi Casas van continuar portant el pes del partit i disposant de diverses oportunitats que el porter va poder aturar. A la represa, el domini olotí va ser més notori i la recompensa va arribar per partida doble; primer en una falta lateral i després en una bona jugada col·lectiva per situar l’1-2. Els locals, però, es van quedar amb 10 homes en la recta final i van encaixar el 2-2 a pilota aturada per part dels groguets. Tot i el mal regust final, bona actuació i sensacions positives per part del cos tècnic.

Vic Riuprimer 1-1 CADET A

Debut a la competició amb certs nervis. En la primera meitat, el Cadet A no va saber trobar joc i va estar imprecís a nivell tècnic. Tot i això, els joves de Joan Luque i Samu Barranco es van poder avançar en els primers minuts però no van saber finalitzar amb èxit les seves opcions. El Vic va anar creixent i arribant amb més perill fins a marcar la diana inicial abans del descans. El joc va canviar en la segona meitat, en la qual els olotins va ser més dominadors i profunds generant més ocasions. A falta de pocs minuts, van trobar el premi de la igualada, un partit que ha de servir de toc d’atenció en el procés d’aprenentatge en la nova categoria.

JUVENIL B 1-2 Figueres

El Juvenil B es presentava al primer partit de lliga amb nombroses baixes que es sumaven al fet de tenir una plantilla molt curta ja de per sí. Quatre jugadors del Cadet B van haver de reforçar la plantilla i això va condicionar una mica el partit. Els d’Àlex Farrés i Èric Vilanova van donar la cara i tot i algunes desconnexions puntuals en certs aspectes, el resultat podria haver estat molt més positiu.

Premià 4-1 JUVENIL A

Un partit intens i travat en el qual va costar tenir un control de la pilota. En la primera meitat, les ocasions van ser per als de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa, que no van poder transformar-les i es van haver de conformar amb un empat al descans (1-1). A la segona part, el matx es va obrir i les jugades d’estratègia van dictar sentència a favor del Premià.

juv2premià

FOTOS: Ruth Somovilla

LA PROPERA JORNADA:

–> 8 Partits 10 i 11 – 10 – 2015 (clica enllaç)

agenda10-11

Leave a Reply