Ha de caure com fruita madura

La Unió Esportiva Olot rep la visita del Sabadell (diumenge, 17h) amb el propòsit d’enterrar la malastrugança d’aquest inici de lliga i de refermar amb un triomf la bona imatge de Badalona Els arlequinats, que tornen a Segona B quatre anys després, estan signant una arrencada prometedora amb Miguel Álvarez a la banqueta. Abans del duel, merescut reconeixement de l’Estadi a les campiones del món del CPA Olot. 

No es pot demorar més. A punt d’iniciar-se la setena jornada del campionat, l’Olot ha de treure les castanyes del foc amb una primera victòria que seria una alenada d’aire fresc a tots els nivells, tant en el vestidor com en l’entorn. L’empat a Badalona, i la fiabilitat defensiva oferta, són indicis agradables que cal corroborar aquest diumenge amb una actuació convincent i sobretot, amb una alegria col·lectiva. Aquest cop la sort s’ha de posar del costat dels olotins, que han estat fregant el triomf en diversos partits però les circumstàncies no ens han acompanyat. Hi som a temps, es clar que sí, d’aixecar el vol i demostrar que aquesta plantilla no es mereix estar en descens, i molt menys al darrer lloc de la classificació.  Aquest diumenge ens visita un històric del futbol català, un CE Sabadell que torna a la divisió de bronze amb un bloc renovadíssim i una clara aposta per la joventut i homes plenament coneixedors de la categoria. Tot plegat, guiats per un tècnic sobradament experimentat, Miguel Álvarez. No hi serà Pol Roigé, lesionat, però els Cortell, Osado, Pirulo, Batanero o l’ex-Olot Agustín Fernández prometen seguir donant guerra després de golejar l’Hospi sense miraments (3-0). A l’Olot, Rodri torna a tenir tota la plantilla per triar i remenar amb una defensa cada vegada més ferma i amb Dieguito i Perea a ple rendiment. Jornada interessant, amb duels directes a la part baixa, i l’imperatiu de fer un cop de cap a l’Estadi. Ara sí, no podem fallar. Tenim comptes pendents. Tots units, UEO!!

Prèvia sobre rodes. Com no podria ser d’una altra manera, el CPA Olot ens acompanyarà en l’avantmatx per festejar el seu flamant títol mundial en Grups de Xou. Les de Ricard Planiol i Esther Fàbrega no van tenir rival en el campionat celebrat a Cali, Colòmbia, i es van adjudicar el 9è mundial del seu palmarès, que es diu aviat. Per tant, rebrem a les campiones amb tots als honors que es mereixen. L’Olot, sempre amb l’esport garrotxí!

La prèvia de Rodri

“Cada vegada és més important aconseguir la primera victòria, no hem de pensar en res més que no sigui guanyar i després ja veurem les coses des d’una altra perspectiva. Detecto que els jugadors estan convençuts i il·lusionats, és un camí que no està donant fruïts i que ja hem de portar a la pràctica. El CE Sabadell té un entrenador veterà i experimentat, compten amb un bon conjunt, rocós i difícil de batre. A davant pressionen bé i són ràpids i verticals, molt de l’estil Miguel Álvarez. Estem contents perquè Dieguito i Perea van acumulant minuts i integrant-se en el joc de l’equip. Ens donaran el plus de definició que ens falta al davant”. 

Precedents

Regirant l’hemeroteca històrica del club, hem jugat diversos partits amistosos entre Olot i Sabadell com el de l’estiu passat amb triomf dels olotins (1-0). En competició oficial, però, només hem trobat un enfrontament entre la UE Olot i el CE Sabadell. Va ser la temporada 1993-94, quan tots dos equips militaven a la Tercera Divisió. Aleshores, el conjunt arlequinat es va endur la victòria de l’Estadi Municipal per la mínima (0-1). El nostre porter era l’actual delegat del primer equip, Santi Buendía. Aquell curs, el Sabadell va pujar a Segona A i l’Olot va baixar a Primera Catalana. Aquesta és la crònica del Diari de Girona facilitada per Pep Solés:

crònOLOT-SAB

Baixes: cap

Convocatòria: per confirmar

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply