CaixaBank llança la Visa UE Olot

CaixaBank i la Unió Esportiva Olot arriben a un acord per a l’emissió d’una targeta de dèbit i crèdit amb la imatge del club, de la qual es podran beneficiar socis i aficionats. La targeta, que serà gratuïta per als socis del club olotí que tinguin la nòmina domiciliada a CaixaBank, es podrà sol·licitar a qualsevol oficina i mitjançant el canal online Línia Oberta.

CaixaBank ha llançat la seva nova targeta Visa UE Olot, la targeta financera que permet als socis i aficionats de la UEO accedir als avantatges de les targetes CaixaBank i incorporar-hi la imatge del seu club. Les noves targetes s’emetran en les modalitats Visa Clàssic (crèdit), Visa Electron (dèbit), Visa Electron Jove i Visa Estrella (setmanal).

El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, ha destacat que “aquest acord beneficiarà als socis i aficionats, que gaudiran de nous avantatges de la mà del seu club i de CaixaBank”. Per la seva banda, Antoni Tremosa, director d’àrea de negoci de La Caixa a la Garrotxa i Ripollès, ha agraït l’oportunitat de continuar vinculats a un club històric de les comarques de Girona, fet que “representa per a CaixaBank estar més a prop de tota l’afició de l’Olot”L’entitat financera, “demostra d’aquesta manera el seu compromís amb el club i amb tota la seva afició”, ha afegit Tremosa.

caixa1

 

Leave a Reply