L’illa del tresor

Després de dos empats consecutius i d’una progressió notable en el joc, la Unió Esportiva Olot viatja a Mallorca (diumenge, 12h) a la recerca del primer triomf. Ho haurà de fer sense Luismi, convocat amb la seva selecció, i davant un contrincant, l’Atlètic Balears, que ha arrencat molt positivament la competició tot i l’última desfeta. Els de Rodri volen trencar la maledicció a Ses Illes, on la UEO no ha guanyat mai en la seva història.

La UEO ha experimentat una millora important en els últims partits, dos empats contra CF Badalona i CE Sabadell on l’equip ho han donat tot i ha merescut més que un simple punt. És el moment de fer un pas endavant i de començar a sumar de tres en tres a domicili. Sabem que és una sortida complicada i que l’Atlètic Balears ha apostat fort econòmica i esportivament, però tenim la necessitat de treure el cap de la zona baixa i esgarrapar una victòria de Mallorca seria un punt d’inflexió molt important. El conjunt de Son Malferit és 5è amb 13 punts i malgrat l’última ensopegada a l’Hospitalet ha mostrat una regularitat envejable. Un bloc rocós que té pólvora al davant amb Chando, Casares, Kike López i companyia. Però a nosaltres no ens espanta res i estem convençuts que les bones notícies han d’arribar de forma imminent, la proposta futbolística està cada vegada més consolidada, l’entramat defensiu s’està mostrant més fiable i només falta afinar la punteria al davant. Arguments de sobre per trencar la malastrugança de l’Olot a les Balears, on encara no ha pogut guanyar al llarg de la seva història. Aquest cop no comptarà amb l’ajuda de Luismi Quezada, cridat amb la selecció sub-23 de la República Dominicana per disputar un amistós contra el Brasil. La resta, tots en forma per donar un cop sobre la taula fora de casa. El partit es jugarà diumenge a les 12 del migdia i serà retransmès en directe per IB3 Televisió i a través de la seva pàgina web. Endavant, UEO!! La farem grossa a Mallorca!

La prèvia de Rodri

 “L’Atlètic Balears ha format una bona plantilla, han apostat fort econòmicament i han firmat gent potent en atac. Són capaços de generar molt perill amb poc joc perquè són contundents ofensivament i intensos a nivell defensiu. Hi anem amb la il·lusió de guanyar, sabent que serà un partit molt diferent de la resta, pel camp i per la seva forma de jugar. Ara és el moment que tirin del carro la gent important i experimentada del vestidor, hem de serrar les dents i aconseguir la primera victòria. Estem treballant bé en tots els aspectes, només ens falta el gol. Suplirem amb garanties la baixa de Luismi, tenim a Jose, Blázquez o Vallho per ocupar la seva posició”.

Baixes: Luismi (selecció)

Convocatòria: per confirmar

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply