La jornada al futbol base (10 i 11 octubre)

LES CRÒNIQUES 

Segona jornada de lliga per a la majoria d’equips del futbol base. Mica en mica, les tecles es van afinant i això s’anirà traduint progressivament en els resultats, tot i que l’element prioritari és la formació i l’assimilació dels valors i la filosofia del club. Aquest cap de setmana hem tingut uns registres de 4 victòries, 3 empats i 4 derrotes. Voleu saber com han anat els partits? Aquí en fem cinc cèntims:

Camprodon 3-0 ALEVÍ D

Partit igualat en la primera part amb ocasions als dos costats. Després d’una mala segona meitat olotina, el Camprodon es va avançar mitjançant un bon llançament de falta. El bloc de Marc Corominas i Adrià Banús va pecar d’ineficaç en la tercera part, en la qual va gaudir d’ocasions molt clares. El duel es va trencar i els ripollesos van anotar el segon en un contraatac per sentenciar el marcador. En els últims minuts, un córner mal refusat va propiciar el tercer i definitiu gol dels locals en un molt bon partit de futbol.

ALEVÍ C 3-3 Sant Gregori 

Partit molt igualat i amb molta intensitat el que es va disputar aquest diumenge al camp del Morrot. El Sant Gregori sempre va anar per davant en el marcador, però aquest fet no va desmotivar gens al conjunt que preparen Jordi Delgà i Lluc Mora. A través de les idees que es treballen en els entrenaments, l’Aleví C va ser capaç d’igualar el resultat final. Els tècnics volen felicitar els jugadors per l’actitud mostrada i creuen que aquesta és la millor manera de progressar en tots els aspectes. 

Begut 2-8 ALEVÍ B

Un compromís dominat de cap a peus per la UEO. En les dues primeres parts es va interpretar el joc a la perfecció, de tal manera que els garrotxins ja manaven per 1-6. En les dues següents, el ritme va baixar a conseqüència del físic i dels pocs canvis a la banqueta. El dos tècnics, David Ferrés i Isaac Morchón, es mostren molt contents però creuen que s’ha de seguir treballant perquè el camí de Preferent no serà tan plàcid com aquest partit.

ALEVÍ A 1-3 Figueres

Una actuació grisa de l’Aleví A, que es va veure superat en tot moment per un Figueres que va mostrar un gran nivell, tant individual com col·lectivament. Els de Pau Obrador i Kevin Somovilla només van poder reaccionar en l’última part, però aleshores ja era massa tard.

INFANTIL C 2-0 Porqueres

Un matx molt disputat en el qual el Porqueres va tancar-se al darrere i va intentar sortir al contraatac, sobretot en la primera part on el domini va ser clarament olotí. De fet, els d’Emilio Luna i Arnau Romero van obrir el marcador per partida doble amb dues accions idèntiques per la banda. El partit es va refredar a la represa i els del Pla de l’Estany es van acostar tímidament a la porteria, tot i que els va ser impossible marcar gràcies al bon entramat defensiu de l’Olot. Els tècnics valoren la seriositat de l’equip, que segueix en bona línia en aquesta arrencada.

base11-10(2)

INFANTIL B 2-1 Quart

Victòria molt treballada en un aparellament molt igualat en el qual va predominar el migcampisme i el treball en equip. El conjunt entrenat per Sergi Vila i Llorenç Barris està treballant amb il·lusió i ganes, només falta millorar aspectes com la possessió i el control del joc. Un resultat just però realment molt sofert.

Jàbac Terrassa 0-1 INFANTIL A

Primera part dominada amb joc i ocasions de gol, tot i que el resultat no es va moure. A la represa, els vallesans van fer un pas endavant i van pressionar més, però els de Gerard Juvanteny i Sergi Duran no es van arronsar i van trobar el camí del gol gràcies a una jugada col·lectiva molt treballada. El Jàbac va collar de valent en la recta final, imprimint més ritme i intensitat, però l’esforç va ser del tot insuficient.

InfantilA4 Foto: Adriana Monells

Les Preses 2-1 CADET B

L’equip d’Albert Barnadas i Sergi Casas no va poder superar a un conjunt local molt motivat en el partit de Festa Major. Els olotins van intentar portar el pes del partit i Les Preses ho va mirar de contrarestar amb una pressió molt avançada. El cert és que va obrir la llauna el nostre Cadet B, però els presencs van capgirar el marcador amb dues dianes a servei de cantonada.   

CADET A 0-1 Manlleu

Un duel amb un ritme frenètic en el qual els olotins van controlar el joc i van saber trobar els espais en moltes fases del partit. No obstant, la manca d’encert en els darrers metres, especialment en el segon temps, va passar factura ja que els osonencs els van penalitzar amb un gol de córner en l’últim minut sense haver generat perill durant la resta de partit. Joan Luque i Samu Barranco, la parella d’entrenadors, assenyalen que cal aixecar el cap i corregir els errors comesos, això sí, amb el mirall de l’esforç i l’entesa del joc realitzat.

Boscdetosca 1-1 JUVENIL B

Un derbi molt espès com a resum general. En la primera part, els joves de Farrés i Vilanova no tenien les idees gens clares i els costava connectar amb els jugadors més ofensius. A la segona, el BDT es va estirar una mica i això ho va aprofitar la UEO per gaudir de més ocasions i controlar el joc. Els locals també van tenir les seves opcions per fer mal en algun contraatac, però el marcador no es va moure deixant el repartiment de punts.

 JUVENIL A 1-1 Mollet

Un enfrontament molt disputat des del primer minut en el qual l’Olot no va perdre la seva idea futbolística, ja que malgrat les dimensions del camp es va intentar sortir jugant amb la pilota. El Mollet va aprofitar les mesures del camp del Morrot per practicar un joc més directe i ser intens en la pressió. Un xoc rocós i travat fins a la segona meitat, en la qual els nois de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa van estar més inspirats per disposar de les oportunitats més clares; dues pilotes al pal i algun un contra un davant el porter que es va solucionar. Els visitants es van avançar ben d’hora arran d’un penal molt dubtós, mentre que el olotí arribaria en una falta lateral ja a la represa quan Ferrusola va signar les taules en el marcador.

base11-10 (4)

Foto: Ruth Somovilla

 LA PROPERA JORNADA:

–> 9 Partits 17 i 18 – 10 – 2015 

agenda18-10

 

Leave a Reply