Consulta el fullet de l’Olot-Mestalla

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla del València Mestalla, l’estat d’ànim de la plantilla de la UEO després de l’empat a Mallorca i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, en la secció del futbol base fem referència al ple de victòries dels tres equips infantils, i es dedica la contraportada la colla castellera dels XERRICS D’OLOT, que ens acompanyaran en la prèvia per celebrar la seva diada. El desplegable és un pòster del lateral dret Albert Blázquez.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply