La UEO, amb la campanya “Connecta’m”

L’AMiPA del centre d’educació especial Joan XXIII d’Olot i la Unió Esportiva Olot realitzaran conjuntament el final de la campanya Connecta’m aquest diumenge a l’Estadi Municipal en el partit contra el Mestalla. Entre tots els espectadors que comprin números es sortejarà un sopar a Ca l’Enric i els diners es destinaran en la compra de material adaptat.

Connecta’m està pensat pels alumnes amb un Trastorn de l’Espectre Autista o que pateixen grans limitacions físiques. Aquests nens i nenes necessiten material pedagògic específic per tal de poder comunicar-se, relacionar-se, jugar i explicar les seves emocions i sentiments. L’objectiu del projecte Connecta’m és adquirir material electrònic com tauletes, comunicadors, teclats o ratolins adaptats que els permetran un millor desenvolupament de la seva activitat diària.

conectam2

Des de les 16h fins a la mitja part del partit de lliga entre la UEO i el València Mestalla (17h) es podran comprar números al preu d’un euro dins l’Estadi Municipal . Durant la mitja part es farà el sorteig en el mateix camp i la persona afortunada s’emportarà UN SOPAR PER A DUES PERSONES al Restaurant CA L’ENRIC, en el qual podrà gaudir del seu menú degustació. 

Leave a Reply