La jornada al futbol base (17 i 18 octubre)

LES CRÒNIQUES

Nova jornada de lliga per als conjunts del futbol formatiu de la UEO, que evolucionen satisfactòriament. En aquest cas, el cap de setmana ens va deixar un balanç de 6 victòries i 4 derrotes, deixant de banda el Sant Gabriel-Cadet A que es haver d’ajornar. Significatiu el ple de triomfs en categoria juvenil i els primers tres punts del Cadet B. Per saber-ne més detalls, tot seguit us oferim tots els resums:

ALEVÍ D 4-7 Figueres

Bona primera part de l’Aleví D, robant la pilota a dalt i tenint moltes ocasions que no es van materialitzar. No obstant, dos gols a pilota parada van situar en avantatge els de l’Alt Empordà. La segona meitat va ser igualada, i el Figueres va aprofitar la falta d’encert dels olotins per col·locar un contundent 0-4 en el  marcador. Després del descans, els de Corominas i Banús van sortir a lluitar amb l’espurna que faltava i van reduir distàncies (2-4) en només dos minuts. Els figuerencs, però, van marcar el cinquè en contraatac mentre els de casa perdonaven clares oportunitats. La falta d’encert es va pagar car en l’última part, en la qual l’Olot va anar a buscar el partit i els visitants van matar-lo en dues contres.

GEiEG 7-3 ALEVÍ C

Gran primera part de l’Alevi C creant moltes jugades de gol tant a través del joc com a la contra, que gràcies al porter contrari o a la mala sort no es varen materialitzar. A les següents parts va predominar la igualtat, menys a la quarta part que el GEIEG va aprofitar que vàrem baixar molt físicament degut a no poder fer canvis i l’encert d’ells davant la porteria. Com deia la setmana passada, cal continuar per aquest camí i al final sortiran els resultats.

ALEVÍ B 3-4 Gironès Sàbat

Gran partit de l’Aleví B amb un grapat d’oportunitats de gol i el control absolut del joc. Les dues primeres parts van ser molt bones però va faltar l’encert en la finalització. També va aparèixer algun petit desajustament defensiu mentre l’equip estava buscant la victòria que va passar factura en forma de gol en contra. Tot i la derrota, el cos tècnic està molt content del joc creat, essent dominadors del partit i amb moltes aproximacions. S’ha de seguir treballant en aquesta direcció i els resultats arribaran sols.

Sàbat 4-5 ALEVÍ A

Un compromís sempre complicat per les dimensions del terreny de joc i per l’ambient que hi ha al camp. Els d’Obrador i Somovilla van anar en tot moment per davant en el marcador, tot i que els gironins van eixugar un 0-2 en un minut. A falta de pocs minuts per acabar, els olotins guanyaven 2-5 però van acabar patint arran de la insistència del Sàbat, que fins i tot va tenir opcions d’empatar.

base134

Amer 0-1 INFANTIL C

Un enfrontament a domicili contra un Amer que donar molta guerra. El duel va ser ben disputat i travat, amb moltes ocasions i poc encert per part del conjunt amerenc, que va estar molt segur defensivament. A la represa, els de la Garrotxa van obrir més el joc per les bandes i el gol va arribar al minut 60 aprofitant un penal molt clar. Els tècnics es queden amb l’actitud i l’entrega de tots els jugadors.

Fornells 2-3 INFANTIL B

Un altre resultat just i igualat fins al final. Molt bon inici dels olotins, amb les idees clares i imprimint molta intensitat en el joc. L’escenari era immillorable ja que en els primers 20 minuts ja manaven 0-3 en el marcador. Abans del descans, el Fornells va retallar diferències i la segona part va ser més igualada sense ocasions clares. En un xut llunyà, els locals van marcar el 2-3 i van pressionar de valent fins al final, però finalment els tres punts van pujar cap a la Garrotxa.

INFANTIL A 3-4 Mercantil 

Un resultat que no fa justícia al partidàs que va fer el nostre Infantil A. Els de Juvanteny i Duran van buscar la victòria des del primer minut generant nombroses arribades, tot i que el resultat a la mitja part va ser d’empat a dos gols. A la represa, el domini va ser clarament olotí, però el Mercantil es va avançar dues vegades deixant el 3-4 i amb la sensació que la UEO va merèixer més premi.

CADET B 3-2 Base Roses

Primera victòria molt merescuda d’un Cadet B que va ser molt superior al seu rival. Els locals van anar sempre per davant en el marcador i només la manca de punteria en les nombroses ocasions de gol va propiciar que es patís més del compte per assegurar els tres punts. Bona feina del conjunt que dirigeixen Albert Barnadas i Sergi Casas.

JUVENIL B 2-1 Quart

Bona actuació dels nostres futbolistes, que es van posicionar sobre el terreny de joc amb els conceptes molt clars i van poder aconseguir la victòria de forma ajustada. Des d’aquí donar ànims a en Manel, jugador del Quart que va haver de ser retirat del camp en ambulància per una lesió al genoll.

Europa 0-1 JUVENIL A

Un duel molt equilibrat en el qual els dos equips es van respectar i van intentar jugar la pilota sense forçar la màquina. A partir del minut 10, l’Europa va crear la primera ocasió i el partit es va revolucionar. Els de Sánchez i Grabolosa van tenir el control de pilota i també van disposar de bones ocasions. Fruit d’una forta pressió prop de l’àrea rival va arribar l’0-1, gol que seria definitiu. Els graciencs només es van acostar tímidament a la porteria visitant i la UEO va treure els tres punts fent un partit seriós i treballat.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 24-25 d’octubre

agenda24-25

Leave a Reply