De pesca per Torrent

Després de destapar-se amb la victòria contra el Mestalla, la Unió Esportiva Olot vol continuar amb la inèrcia positiva al camp de l’Huracán (demà, 17:30), on encara no hi hem pogut guanyar. Gato és dubte i Sergio Ortiz, ja recuperat, pot tornar a la llista davant un rival que viu una situació convulsa a nivell institucional però que disposa d’un indiscutible potencial futbolístic. 

Aprofitar l’embranzida. Ja ha arribat la tan anhelada primera victòria, però el grup és conscients que encara queda un llarg camí per recórrer. En tot cas, no negarem que el triomf contra el Mestalla ha revitalitzat el vestidor i ha donat una alenada d’aire fresc a la plantilla, que ara sí ha trobat el premi dels resultats a la bona tasca que s’estava fent últimament. I és que ja són 4 partits sense perdre i una solidesa defensiva que va en augment amb uns conceptes cada vegada més assimilats. La propera pedra en el camí és l’Huracán de València, un contrincant que pot enganyar per la seva posició discreta a la classificació (10è amb 12 punts) i que passa per un moment extraesportiu força complicat. Ahir van plegar el president i el director esportiu, i fa pocs dies va ser l’entrenador Toni Seligrat qui va presentar la dimissió. Ha agafat l’equip Raúl Garrido, tècnic del juvenil, que va debutar amb un empat sense gols contra l’Hospi. No perdem de vista que els de Torrent van fer play-off el curs passat i que enguany s’han reforçat amb Jandro (ex-Girona), Cubillas, Granell o Migue i ha mantingut jugadors importants com Tariq o Ariday. Un camp, el de Sant Gregori, petit, de gespa artificial i amb molt d’ambient que posarà a prova la recuperació de la UEO. Rodri, convençut de treure-hi un bon resultat, tindrà el dubte de Gato, un dels més destacats de l’últim partit, per una contractura, mentre que Sergio Ortiz ja està a la disposició del tècnic. Amb fermesa, idees clares i màxima il·lusió per donar continuïtat a la bona dinàmica, així viatgem aquesta tarda cap a València. La volem fer grossa i treure petroli de San Gregori. El duel, corresponent a la 10a jornada, arrencarà a les 17.30, en directe com sempre per Ràdio Olot. Som-hi Olot!! Un altre pas endavant!

La prèvia de Rodri

“Venint d’un resultat positiu, afrontem el partit amb la mateixa il·lusió però amb més moral i confiança. Estem més contents per la primera victòria que tots desitjàvem, però encara no hem fet res. Només hem guanyat un partit, si bé és cert que portem una bona ratxa de partits sense perdre i encaixant pocs gols. No crec que el partit del Mestalla sigui un punt d’inflexió, crec que va ser el partit a Reus. Ara estem amb amb més alegria però la línia ja era positiva, no hi veig grans canvis. L’Huracán està dissenyat per estar a dalt, no conec els seus problemes als despatxos. Només sé que té jugadors importants de la categoria, que té un gran potencial dalt i que són sòlids defensivament. Un equip dur i rocós que segueix sent perillós tot i les connotacions extraesportives”. 

Precedents

Al ser un club de nova creació (2011), ens hem trobat ben poques vegades amb l’Huracán de València. De fet, els dos precedents a domicili són dels dos cursos anteriors a Segona B. El balanç és de dues derrotes; la primera a Manises (2-0) i la segona ja a Torrent i per la mínima (1-0).

Convocatòria: per confirmar

Baixes: cap

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply