La jornada al futbol base (24 i 25 octubre)

LES CRÒNIQUES

Nova jornada de lliga per anat finiquitant l’octubre, el primer més sencer de competició domèstica. Els nostres equips continuen en procés d’adaptació, tant en les etapes formatives d’iniciació i desenvolupament com en la competitiva. Els resultats segueixen sent molt productius i aquest cap de setmana ens deixen un balanç de 6 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Que voleu aprofundir més? Aquí quatre pinzellades dels partits.

Cassà 2-4 ALEVÍ D

Partit igualat davant un Cassà molt ben posat al camp i amb bon toc de pilota. Els gols no van arribar fins a la tercera part, quan després d’un córner mal defensat va arribar la diana del conjunt local. El Cassà va aconseguir l’empat després d’una gran reacció de l’Olot i ja en l’última part, els cassanencs van tornar a avançar-se en el marcador. La resposta dels olotins, però, va ser fulgurant i amb tres gols seguits van sentenciar el partit.

ALEVÍ C 4-4 Gironès Sàbat

Un enfrontament molt ben jugat per l’Aleví C, especialment les dues primeres parts, en les quals es van teixir bones jugades ofensives. A més, el bloc va estar molt bé defensivament, tancant tots els espais  al contrari. La resta de parts van ser més aviat igualades, però la insistència del rival i els nervis dels de Carré i Lluc Mora van provocar l’empat final. Els entrenadors assenyalen que cal més tranquil·litat en la recta final dels partits, sense preocupar-se en excés del resultat, això els ajudarà a créixer com a equip. 

Bons Aires 1-12 ALEVÍ B

Un duel dominat íntegrament per l’Olot, que només va concedir una ocasió de gol i tres faltes a la frontal en tot el partit. Els joves jugadors van interpretar molt bé les pautes del partit, quan era el moment de pressionar, quan calia esperar, quan s’havia de buscar la superioritat… En definitiva, satisfacció en el cos tècnic per l’actitud demostrada i esperen seguir en aquesta línia, que això tot just acaba de començar.

ALEVÍ A 1-4 Quart

Una derrota més a casa, on encara no s’ha guanyat mentre que paradoxalment a domicili s’ha aconseguit el ple de victòries. L’Aleví A va anar a remolc en el marcador en tot moment davant d’un bon rival que tenia criteri en el joc i les idees molt clares. Tot i retallar distàncies abans de la mitja part (1-3), el conjunt garrotxí no es va creure que tenia opcions reals de remuntar. Una derrota merescuda segons els tècnics, que animen als jugadors a treballar amb més força.

INFANTIL C 3-0 Santjoanenc

Els va costar entrar al partit als nois de Luna i Romero arran de la superioritat física dels visitants. Els olotins van començar a monopolitzar la pilota i van arribar les ocasions per les bandes i agafant l’esquena dels centrals. A la represa, el nostre Infantil C va posar una marxa més i van sentenciar el matx amb contundència. Un gran pas i una altra prova de foc superada, segons els tècnics, davant un equip potent amb jugadors de segon any.

base739

INFANTIL B 7-0 Llançà

Bona actuació en línies generals, tot i que el resultat és una mica enganyós. En els primers 20 minuts, els empordanesos van disposar de tres ocasions molt clares que van ser ben aturades pel nostre porter. Els de Llorenç Barris i Sergi Vila van endreçar la primera que van tenir i a partir d’aquí tot va ser més fàcil. I és que el resultat a la mitja part era un còmode 5-0 i la segona ja no va tenir història. Cal ressaltar el bon partit dels dos porters, que amb les seves intervencions van poder deixar la porteria a zero per primer cop aquesta temporada. Els tècnics creuen que s’ha de continuar en aquesta línia i estar preparats per quan arribin dinàmiques no tan positives.

Granollers 4-2 INFANTIL A

Primera part amb un resultat de 2-1 però amb un domini del joc per als garrotxins, tot i que al davant tenien un equip molt tancat en camp propi que no va tenir la possibilitat de generar gaires ocasions. La segona part va ser més oberta, sense que cap dels dos conjunts imposés el seu ritme. Finalment, els errors defensius van condemnar al nostre Infantil A, que va caure per 4-2.

base323   base324     base333

Galeria de fotos: Àngel Caballé

Peralada 3-5 CADET B

Partit molt seriós del Cadet B en un camp que no presentava les seves millors condicions. L’Olot es va imposar en els duels individuals i això va ser determinant, sobretot en defensa. Els davanters visitants van veure porteria amb facilitat i van portar de corcoll la defensa del Peralada. 

CADET A 1-1 Sant Andreu

Primera part bastant bona del Cadet A, que se’n va anar del descans amb 1-0 a favor i va tenir clares ocasions per ampliar l’avantatge. La segona meitat va ser més dinàmica i amb menys control, encara que els andreuencs amb prou feines es van acostar a l’àrea local. De fet, el gol de l’empat va arribar a través d’una falta lateral. Els de Luque i Barranco van tenir opcions per guanyar, però no van estar fins en la tranformació.

Anglès 2-1 JUVENIL B

Primera part amb bon joc però poques arribades. La pilota parada va condemnar el nostre Juvenil B, que va marxar perdent 2-1 al descans. A la segona part, es van obrir més espais per fora i es van crear multitud d’oportunitats que van voler entrar dins la xarxa selvatana.

JUVENIL A 3-1 Caldes Montbui

Bon partit dels de Sánchez i Grabolosa, que van portar la iniciativa des de l’inici. El Caldes va apretar molt fort la sortida de pilota fins als 20 minuts de partit, que van abaixar una mica el ritme. El Juvenil A es va avançar amb un gol de córner i pocs minuts després va fer el segon. El joc va ser més travat i lluitat a la represa i després del 3-0 dels olotins, el visitants van marcar el gol de l’honor de falta directa. Els jugadors van lluir una samarreta de suport al seu company Lluc Ruscalleda, que s’està recuperant d’un greu accident de moto. Ànims Rusca, estem amb tu!!

I LA PROPERA JORNADA:

–> PartitS setmana 31 octubre i 1 novembre

agenda31-10

 

Leave a Reply