Consulta el fullet de l’Olot-Eldense

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla del CD Eldense, les vibracions del vestidor de la UEO després de la derrota al camp de l’Huracán de València i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, en la secció del futbol base fem referència a l’evolucions dels més menuts de la casa, els quatre equips d’alevins, i es dedica la contraportada a l’acord comercial amb MORITZ, la marca cervesera catalana que lluim a la màniga de la samarreta oficial. El desplegable és un pòster del central Jorge Rojas, un dels quatre capitans.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply