Dos minuts fatídics (Huracán 3-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot competeix a bon nivell i ofereix una imatge convincent a Torrent però acaba pagant massa cares dues badades defensives. Marcel ha reduït distàncies en la recta final i l’equip mai no s’ha donat per vençut, però Aridai ha sentenciat en l’afegit. Cal aixecar el cap i recuperar el bon camí en la visita de l’Eldense el proper cap de setmana.

Els de Rodri han anat in crescendo en el primer temps, adaptant-se a les peculiaritats que oferia el camp de Sant Gregori. L’Huracán ha sortit fortíssim, amb ganes de donar una alegria a la seva afició, desconcertada enmig d’aquest sidral institucional que estan vivint. Aridai ha posat a prova els reflexos de Wilfred, després que Perea tingués una primera aproximació just començar. El duel era intens i elèctric, amb anades i vingudes als dos costats. A partir de la mitja hora, els nostres han asserenat el joc i han imposat el seu ritme, i a partir d’aquí han arribat més ocasions. Per exemple, dues canonades de Perea, l’home més destacat en aquest primer acte, i una volea de Gato que ha sortit desviada. Eren els millors moments de l’Olot, que amb tres davanters purs (Gato-Perea-Dieguito) ha practicat el seu futbol habitual en un escenari temible i hostil. Abans del descans, Aridai ha tornat a avisar amb un cacau enverinat, tot i que les sensacions garrotxines eren esperançadores.

La segona meitat ha tingut un guió semblant a la primera, amb una arrencada frenètica i després un joc més calmat abans que arribéssin els gols. Sana, en posicio franca, l’ha enviat als núvols i els de Raúl Garrido s’han anat envalentint, sobretot arran de l’entrada de Tariq, el seu punta de referència. Precisament ell ha estat qui l’ha despenjat al primer gol perquè Granell, sol dins l’àrea, afusellés Wilfred (70′). Han estat dos minuts de malson, ja que sense temps per digerir el primer gol, ha arribat el segon de Tariq (72′). Una indecisió en defensa ha estat aprofitada pel davanter d’Huracán, que s’ha topat amb Wilfred en primera instància però ell mateix ha empès el refús. Quedava més d’un quart d’hora i Rodri ha cremat les naus amb les entrades de Reverter i Marcel. Els dos joves han donat aire fresc en atac i el de Cellera de Ter ha retallat diferències amb una bona rematada al primer pal després d’una centrada precisa del sabadellenc (85′). L’Olot ha tancat l’Huracán a dins l’àrea i ha buscat la igualada fins al final, però en una contra letal Aridai ha signat la sentència (91′). Un cop dolorós després de realitzar una actuació digne i decent al camp d’un dels aspirants a l’ascens, per plantilla i per pressupost. Hem de passar pàgina, pair la derrota i pensar en l’Eldense per reengaxar la dinàmica positiva. No passa res, hi seguim confiant!! Ànims UEO!

FITXA TÈCNICA

Huracán València: Paco, Barreda, Peris, Espín, Miguel, Javi Soria (Julià, 73′), Alvaro (Tariq, 59′), San Julián, Aridai, Jandro i Granell (Victor Marco, 80′).

UE Olot: Wilfred, Jose, Vallho, Rojas (c), Djak, Gato, Hector, Diego (Marcel, 75′), Perea (Sergio, 60′) i Gato (Reverter, 54′).

Gols: 1-0, (Granell, 70′), 2-0 (Tariq, 72′), 2-1, Marcel (85′), 3-1, Aridai (91′)

Àrbitre: Jesús Muñoz Mayordomo. Ha amonestat Barreda, San Julián i Julià (Huracán) i Perea i Djak (Olot).

Incidències: partit corresponent a la 10a jornada del campionat de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’un miler d’espectadors a Sant Gregori de Torrent.

Foto: Alfonso Soria

Leave a Reply