I que ens ajudin tots els sants

Després de la desfeta al camp de l’Huracán, la Unió Esportiva Olot afronta aquest diumenge (17h) una altra cita decisiva per sortir del pou contra el CD Eldense, una de les revelacions d’aquest primer tram de lliga. El mirall del partit contra el Mestalla i els dos precedents contra el rival alacantí, elements sobre la taula per a l’optimisme. Rodri recupera Uri Santos i confia en mantenir la línia dels últims duels a casa per tornar a revifar.

Cal tornar a redreçar el rumb, no hi ha volta de full. La victòria contra el València Mestalla semblava que ens dirigia cap a la llum del final del túnel però el compromís a Torrent va significar un nou revés. En dos minuts, l’Huracán va estripar les il·lusions de puntuar de l’Olot, que no es va rendir i va arraconar el rival fins al final. Quan caus t’has d’aixecar i aquest equip està fet d’un altra pasta; té orgull, coratge i un amor propi enorme que ens farà sortir d’aquesta situació delicada. Aquest diumenge ens visita el CD Eldense, que enceta el segon curs consecutiu a Segona B amb una renovació a fons que no els ha privat de realitzar una arrencada magnífica. El bloc de Galiana, sense grans noms, ha guanyat 4 dels últims 5 partits, registre tacat per la darrera desfeta contra l’Hospitalet al Nuevo Pepico Amat. Un equip capaç, per exemple, d’aixecar un 3-1 al camp de l’Espanyol B per acabar vencent 4-5. Tornant a la UEO, Rodri ja pot comptar amb Uri Santos, que no va poder viatjar a Torrent per una microruptura, i té tota la plantilla disponible per utilitzar el sistema i els perfils que cregui convenient. Ara no és moment per fer concessions i els tres punts són una necessitat per començar a treure el cap de la zona de descens. I és per això que el suport de l’afició ha de tornar a ser determinant, bàsic, decisiu. Les entrades d’aquest inici de lliga a l’Estadi estan sent espectaculars i esperem que no decaigui aquesta ajuda inestimable del “Número 12” ara que és quan més falta ens fa. Perquè aquí és on es veritablement demostra el sentiment olotí, l’esperit volcànic, en els bons i sobretot en els mals moments. Carregats de raons, futbolístiques i ambientals, per reactivar la remuntada. Hi posem la mà al foc, ens en sortirem. Remem tots junts!! Endavant, UEO!

La prèvia de Rodri

 “És un partit similar al del València Mestalla, tenim la necessitat de guanyar perquè venim d’una derrota i portem molt pocs punts, hem de seguir el més aviat possible. Cal aprofitar que juguem a casa, on oferim un bon ritme de joc, atacant bé i creant ocasions. Volem portar el tempo de partit i les possessions per buscar la porteria contrària, aquesta és la línia que ens identifica L’Eldense és un equip atrevit i valent, amb un joc ofensiu important i que juga amb molta intensitat. Potser no té grans noms, però compta amb gent experimentada com Cañadas o Araujo i estant fent molt bé les coses com a conjunt”.

Precedents

No és que vulguem llançar les campanes al vol, però si mirem l’estadística hem de confiar en una victòria olotina. I és que els dos únics precedents entre UE Olot i CD Eldense, els dos durant la temporada passada, van caure de la nostra banda; a Elda es va obtenir el primer triomf de curs amb gol de Carlos Martínez (0-1) i a la Garrotxa, victòria ajustada amb dianes d’Uri Santos i Musa Bandeh de falta directa (2-1).

Convocatòria: per confirmar

Baixes: cap

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply